Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Képregénykészítés? Mit hogyan?

Képregénykészítés? Mit hogyan?

Figyelt kérdés
Kipróbáltam magam írásban rajzolásban, az utóbbi elég jól megy és inkább csak azzal foglalkozom. De mostanában kevésnek érzem és fejben már önálló sztorikat találok ki az általam gyártott karaktereknek. Gondolkodtam rajta hogy megpróbálkoznék a képregénykészítéssel, de hogy álljak neki? A felépítésére célzok konkrétan, szóbuborékok, rublikák...
2010. máj. 10. 18:09
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Hát én először jegyzeteket csináltam, leírtam minden karakter, helyszín, stb kapcsolatát, jellegét, egyfajta mini forgatókönyv, pontokba szedve a történetet időben elhelyezve, stb. Rengeteg vázlat a szereplőkről. A rublikáknak lehet formabontó felépítése is, az a fő, hogy izgalmas legyen, ne csak kockák egymás mellett.

Torrent-oldalakról letölthetsz comic-book albumokat, szerzők gyakran kiadják a folyamatmunkáikat, vázlataikat, abból sokat lehet tanulni:)

2010. máj. 10. 18:19
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, mindenképp utánanézek torrenten a vázlatoknak :) Várom a további válaszokat is :)
2010. máj. 10. 18:25
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Majd keresek párat, mert anno én is töltögettem le, aztán belinkelem.
2010. máj. 10. 18:28
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi :) örök hála
2010. máj. 10. 18:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!