Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Első néptánc táncòra?

Első néptánc táncòra?

Figyelt kérdés

Senior csoportba csatlakoztam ùgy hogy tudtàk előtte mèg sosem tàncoltam.Azt mondta mindenki elmondanak mindent stb.stb. erre?

50 èves a legfiatalabb,tőlem magasabbak,ducik,több mint 5 ève tàncolnak ès 5 ève van ùgy együtt a csapat is.

Nem volt se pàrom,se akivel beszèlgetni tudnèk se semmi.Első óràn jött a csàrdàs amikor èn még az alapot se tudom.A fèrfiak kegyeylenek voltak.2 òràn àt nem volt megàllàs a fejem ràkvörös lett,az àjulàs szintjèn voltam.Amit persze senki nem vett èszre.Volt aki hùzott vagy èppensèggel ùgy megfogta a karomat hogy ott is maradt a helye.Eddig èrdekelt a néptànc de most csalódott vagyok nagyon.Zokogva mentem el sokkal hamaràbb.

22/N

#néptánc #tàncòra
2017. jan. 19. 22:36
 1/1 A kérdező kommentje:
kegyetlenek
2017. jan. 19. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!