Mit tudok ilyenkor csinálni?
Figyelt kérdés
Az elő sztori röviden annyi, hogy tegnap csináltam egy sütihez krémet (tojásfehérje kevés cukorral felverve tehát ragad) és az egyik ismerősöm éppen hívott a telefon pedig belecsúszott a krémbe. Na azóta a bekapcsoló gomb kicsit ragad vagyis nem kattog mint mondjuk a hangerőgomb ha lenyomom. Lehet hogy a krém miatt van? Es ha az miatt akkor mit tudok vele itthon kezdeni? Előre is köszi a válaszokat és bocsi, hogy ilyen hosszú lett!2016. nov. 12. 11:08
1/5 A kérdező kommentje:
Azt kihagytam hogy iPhone 6sről van szó
2016. nov. 12. 11:09
2/5 anonim válasza:
Nem ismerem azt a készüléket, azt kéne tudni, hogy mennyire szedhető szét, hozzá lehet-e férni a bekapcsoló gomb környékéhez.
Szedd szét, és alkoholos vattával tisztítsd meg. Ha nincs kéznél 96%-os tisztaszesz, akkor megteszi egy erősebb házi pálesz is (de nem ágyas) csak legfeljebb egy ideig szaga lesz. Szükségmegoldásként használhatsz sima vodkát is (annak nem lesz szaga), de 40%-nál azért már ne legyen hígabb.
Más készüléknél már többször sikerrel alkalmaztam ezt a módszert, lekvártól a malterig volt már sok minden. :)
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ ment a zöld kéz, de sajnos ezek a telefonok vaakummal vannak lezarva ugyhogy nem igazán szedhetőek szét😏
2016. nov. 12. 11:27
4/5 anonim válasza:
Vegyél WD-40 sprét, vedd ki az akksit vagy kapcsold ki és fújd be, tötölgesd meg száraz papírral.
5/5 anonim válasza:
Mi a bánat köze van ennek a művészethez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!