Mit lehet ilyenkor szombat este csinálni Miskolcon?
Figyelt kérdés
2014. jan. 11. 19:16
1/13 anonim válasza:
Monnyuk recskázhacc, ha végképp nincs más.
2/13 A kérdező kommentje:
Aham, csak az a baj, hogy csaj vagyok, és egy órában elég egyszer... a maradék 56 percet óránként mivel töltsem ?
2014. jan. 11. 19:51
3/13 anonim válasza:
Én a 60'-as évekbe laktam ott, akkó a Bükk-be, Kék Acél-ba, Munkásotthon-ba mindig vót valami.
6/13 Saintmichel válasza:
Miskolcnak kiváló színháza van...
7/13 anonim válasza:
Én elszoktam menni Szombat este fánkért az Avasi kis Tesco-ba
8/13 anonim válasza:
Neked 4 perc elég az élvezetekhez?
Jó persze, poén, hogy nyúlj magadhoz, de ha tényleg nem tudsz mit csinálni, próbáld elnyújtani a dolgot.
Ha nem is óránként, de egyszer-egyszer. :)
9/13 anonim válasza:
Keress valami szórakozást. Most jöhetek én is a hülyeségekkel, mint a "nyúlj magadhoz". Na persze, ez sem elvetendő ötlet. Film, vagy nézz valami sorozatot, interneten van jó pár belőle. Esetleg tanulj, rajzolj, írj, olvass, stb. Ezer meg egy lehetőség van.
10/13 anonim válasza:
Gondolom a kérdező arra gondolt, hogy mit érdemes szombat este a városban csinálni. Nem azt, hogy otthon mit... A belvárosban például vannak jó beülős helyek. Pl.: Corner Stage és Ted a Szinva terasznál. Neten utána tudsz nézni, hogy kb. milyen programok vannak, amikor menni akarsz. Aztán ott van a mozi és a színház is. De ha csak kimész a sétálóra, akkor is találhatsz olyan helyet, ami kedvedre való lehet. Mennyire ismered egyébként Miskolcot? Írj privátot, és írok még jó helyeket, amiket érdemes megnézni szombat este. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!