Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Hány kiló agyagra van szükség...

Hány kiló agyagra van szükség egy életnagyságú mellszobor megformázásához?

Figyelt kérdés

2016. okt. 14. 19:15
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem kb 20-30 kiló. Nekem egy életnagyságnál kicsit kisebb fejhez kellett kb 7-10 kiló, de ha vállakat is akarsz az még az némileg több megint. Na meg a váz méretétől is függ. Inkább legyen több mint kevesebb:D
2016. okt. 15. 14:37
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm. :) Szerintem először csak egy fejet készítek, aztán meglátom, mennyire megy ez nekem.
2016. okt. 15. 14:56
 3/3 anonim ***** válasza:
Amúgy a száradással figyelj majd, mert én nem tudtam semmit az első előtt és ugye amikor szárad akkor összemegy az agyag és nekem szétrepedt egy csomó helyen:D Elméletileg ha letakarod nedves ronggyal hogy lassan száradjon meg akkor nem lesz gond, de erre nem vennék mérget, azóta nem csináltam ilyen nagy dolgot agyagból hogy kipróbáljam.
2016. okt. 15. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!