Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Küldjek nekik verset megint,...

Küldjek nekik verset megint, ha elutasítottak?

Figyelt kérdés
Küldtem egy irodalmi folyóiratnak verseket, azt a választ kaptam, hogy vannak a verseimben bravúros részek, jó megoldások, de egyiket sem jelentetnék meg. Van jobb versem annál, amit elküldtem nekik (az már megjelent máshol, direkt nem azt küldtem, gondoltam, legyen változatosabb). Megköszöntem a véleményüket, most hülyeség nekik elküldeni még ezt a verset?
2016. okt. 8. 12:10
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem hülyeség, küldd csak el! Mi történhet? Legfeljebb nem jelentetik meg. Vagy nem egyből. Csak majd ha híres költő lettél! ;-)

Ha úgy érzed, írnod kell, csak írj! Ne attól függjön, hogy megjelentetik-e. Különben is: miért csak egy folyóiratnak küldted el? Lehet, hogy máshol szívesen megjelentetnék. De mondom, nem az a lényeg.

A netre fel szoktad tenni a verseidet?

2016. okt. 8. 13:15
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ.

Nem csak egy folyóiratnak küldtem el, de tőlük kaptam legelőször választ. Most éppen 3-nak küldtem, és fogom még többnek is, de egyszerre csak néhánynak szoktam, magam sem tudom, miért, szeretem átlátni, kinek mit küldtem.

Igazából csak furcsán hangzik, hogy megköszöntem, és megint küldök. Meg kicsit olyan érzés, hogy az már egyszer megjelent, és mintha biztosra játszanék.

Igazából csak jól esett egy kis bátorítást kapni, meg leírni a kétségeimet ide. Köszönöm. :)

2016. okt. 8. 19:41
 3/4 anonim ***** válasza:
:) Sok sikert!
2016. okt. 8. 19:46
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi.
2016. okt. 8. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!