Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Valaki segitene nekem egy...

Valaki segitene nekem egy művész nevet kitalálni?

Figyelt kérdés

Na szóval az van hogy akarok nyitni egy YouTube csatornát ahol az énekléssel és gitározással foglalkoznák.És kellene egy kreativ név :D Nem használhatom a saját nevemet mert angolul akarnám vinni a csatornát és a Krisztián elég magyar név :D Nem sértésből én mindigis magyar leszek és magyarnak vallom magam csak ha angolul folytatom a videózást nagyobb az esély hogy hiresebb leszek :D Esetleg valami jó angolos nevet és kicsit át alakitani a Krisztiánt vagy nemtudom :D

Olyan nevekre gondolok hogy pl. G-Eazy,Kidrauhl vagy a Krisztián/Krisz név krativ használata.. nemtudom :/

2016. szept. 12. 09:30
1 2
 11/20 Mojjo ***** válasza:

Angolul:

"Thespellingmasta"

vagy

"Grammarisoverrated"

Magyarul:

"Hejjesirrasmagus"

2016. szept. 12. 12:50
 12/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm ezeket a nagyon kreatív válaszokat :DD
2016. szept. 12. 13:57
 13/20 anonim ***** válasza:

Aha.Olyannal akarsz yt külföldi híresség lenni(énekléssel és gitározással)amivel 10000000000(annyian vannak) yt-os is azt(énekléssel és gitározással foglalkoznak) csinálja.

Úgy szeretem magyar (főleg fiatal)emberek gondolkodását. :-D

2016. szept. 12. 16:35
 14/20 anonim ***** válasza:
Krisztyian Tódor.
2016. szept. 12. 16:59
 15/20 A kérdező kommentje:
minden embert másért szeretnek ;)
2016. szept. 12. 16:59
 16/20 kojee ***** válasza:
Akarsz csinálni egy YouTube csatornát ahol művészkedsz, és nem tudsz kitalálni saját nevet. Ez szomorú.
2016. szept. 13. 10:51
 17/20 anonim ***** válasza:
Chris-tus
2016. szept. 13. 13:12
 18/20 Pandaaaaa válasza:
Chris-pees. vagy grammamasta
2016. szept. 13. 20:03
 19/20 anonim ***** válasza:
Így, hogy nem ismerünk, nehéz rád illő nevet találni...
2016. szept. 16. 08:37
 20/20 anonim ***** válasza:
Szerintem nem függ össze hogy tud-e nevet találni azzal, hogy mennyire művészi. vannak írók is, akik címet nem tudnak kitalálni. De a Krisztián szerintem jó. hagyd meg. Egzotikusnak néz ki mondjuk amcsi szemmel. Tudtad, hogy erre játszik rá a Hagen-Dazs márka? Abban nem létező betűk is vannak.
2016. szept. 27. 23:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!