Rapper nevet kitalálni? 17 éves vagyok, Máténak hívnak és már jó ideje rappelek, és nincs semmi jó (művész név), ami jó lenneme stb. már ha fogalmazhatok így. Matthew az uncsi. és vmi zsiványra gondoltam, aki sokat bűnözött vagy vmi ilyesmi stb.
Figyelt kérdés
2012. ápr. 9. 20:17
1/13 anonim válasza:
csak mert naponta kétszer kiirod még nem fogsz több választ kapni rá. egyébként mi a francnak ilyen bűnözős hülyeség?! - amit az előző kérdésben adtak válazt - mad boy - teljesen jó
3/13 gepzene válasza:
Fosh/Matt, Mettyú, MeetYou, Matt hát!, Matt mester... Nem tudok olyan gyorsan írni, ahogy eszembe jut fél vödör kedvesen önironikus mókabrand...
5/13 A kérdező kommentje:
én nem írtam ki naponta többször bocsi
2012. ápr. 10. 21:58
6/13 genya a punk válasza:
MC Bad, MC Badboy, MC Mineiro, MC Capone, Bad-G,MC Mat-e, Mat-e the Gangsta, MC Outmatlow, MC Bamee..több nem jut eszembe..:)
7/13 A kérdező kommentje:
MC Outmatlow az h jutott eszedbe?
2012. jún. 22. 22:21
8/13 genya a punk válasza:
Outlaw=törvényenkívüli és oda beraktam a Mat-ot ami arra utal, hogy Máté. Csaknem tetszik? :)
9/13 anonim válasza:
Metal Máté ilyen tüskés betűkkel,szegecsekkel,meg lángáttérrel képzelném el lelki szemeim előtt.
10/13 anonim válasza:
nem rocker akra lenni hanem rapper
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!