Valaki segitene nekem egy művész nevet kitalálni?
Figyelt kérdés
Na szóval az van hogy akarok nyitni egy YouTube csatornát ahol az énekléssel és gitározással foglalkoznák.És kellene egy kreativ név :D Nem használhatom a saját nevemet mert angolul akarnám vinni a csatornát és a Krisztián elég magyar név :D Nem sértésből én mindigis magyar leszek és magyarnak vallom magam csak ha angolul folytatom a videózást nagyobb az esély hogy hiresebb leszek :D Esetleg valami jó angolos nevet és kicsit át alakitani a Krisztiánt vagy nemtudom :D
Olyan nevekre gondolok hogy pl. G-Eazy,Kidrauhl vagy a Krisztián/Krisz név krativ használata.. nemtudom :/
2016. szept. 12. 09:30
1/20 anonim válasza:
A családnevedet nem lehet lefordítani angolra? Akkor nem lenne erőltetett, plusz beazonosítható maradnál valamennyire.
2/20 anonim válasza:
Ha esetleg befutsz, hány % részesedést kap az, aki kitalál neked egy jó nevet?
3/20 anonim válasza:
És miért nem elég csak elhagyni az ékezeteket?
4/20 A kérdező kommentje:
Hát ha elhagyom az ékezetet akkor az hogy hangzik már :D Krisztian.... xD fura nekem
2016. szept. 12. 10:11
6/20 anonim válasza:
Nem csak a helyesírásod rossz, de tájékozatlan vagy. A Krisztián görög eredetű név, latin közvetítéssel terjedt el. Angol írásmódja Christian.
9/20 A kérdező kommentje:
De még kellene a Chris hez valami xD
2016. szept. 12. 11:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!