Aki volt már statiszta egy filmben kb. mennyit keresett?
Figyelt kérdés
Légyszives írjátok meg, hogy milyen filmben voltatok és pontosan mit kellett csinálnotok.:)2016. aug. 15. 21:48
11/16 A kérdező kommentje:
Azt hiszem baj van a szövegértéseddel. Nem találom a válaszodat értelmetlennek, egyszerűen csak nem a kérdésemre válaszoltál..amire egyébként lehet válaszolni, úgy ahogy azt üzenetben többen meg is tették nagyon értelmes módon, részletesen mindent leírva. Te a korábbi válaszodban pusztán felsoroltad,hogy milyen szerepelhet lehet jutni. A második (ha a javítást nem számoljuk bele) válaszodban mégis sikerült megértened a kérdést és arra normális választ adni. A másik dolog, hogy egyszerűen semmi, de semmi jogod nincs engem és a személyiségeket megítélni, ahogy azt én sem teszem, pedig hidd el mostanra kialakult bennem egy kép rólad kapcsolatban és vághatnék a fejedhez én is sértő jelzőket, de egyszerűen nincs jogom hozzá és fölöslegesnek is tartom.
2016. aug. 16. 17:32
12/16 A kérdező kommentje:
*szerepekhez
**személyiségemet
2016. aug. 16. 17:35
13/16 anonim válasza:
Szerintem inkább a te stílusoddal van baj.
Remélem, veled sosem találkozom forgatáson.
14/16 A kérdező kommentje:
A stílusom kifogástalan.
Látod, legalább ebben egyetértünk.
2016. aug. 18. 10:22
15/16 anonim válasza:
"Udv.
Erdeklodnek, hogy lehetnek en is mondjuk statiszta egy filmnel,reklamnal vagy barminel.
Kell valami szineszi elokepzettseg?"
Nem kell, mivel a statiszta nem színész.
Be kell regisztrálni minél több ügynökségnél és ők majd hívnak, plusz figyelni kell a facebook-felhívásaikat, mert van amire meg jelentkezni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!