Színésznőnek készülök, studiós vagyok és kezdem érezni, hogy meg kellene tanulnom játszani valamelyik hangszeren. Lírai alkat vagyok, melyiket válasszam?
Amire eddig gondoltam: fuvola, gitár,zongora.
Olcsón kivitelezhető hangszer kellene, amin gyorsan meg lehet tanulni játszani
Gitáron az alapokat viszonylag gyorsan meg lehet tanulni és elég univerzálisan használható, lehet kísérő és szólóhangszer is, jól hordozható és viszonylag olcsón lehet hozzájutni, akusztikusan is szépen szól.
A fuvola tanulhatóságát nem tudom, de az önmagában elég ritkán szól jól, kivéve, ha már tényleg jól tud valaki (Ian Anderson pl.) szintén jól hordozható. árát nem tudom.
Zongora szerintem elég nehezen tanulható, bár alapvető akkordokhoz, mint a gitáron, talán itt is elég viszonylag rövid idő. Ez is jó önállóan és kísérőhangszernek is, viszont a hordozhatósága nem az igazi (persze lehet kis szintivel is csinálni, de egy valamirevaló csak kierősítve és áramról szól). Az ára gondolom inkább drágább.
Szóval én a gitárt javaslom.
Nem gitárvirtuóz akar lenni, hanem színésznő, akinél csak egy kiegészítő, hogy tud valami hangszeren.
Ebből elég nyilvánvaló, hogy a 10 év erős túlzás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!