Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Milyen eljaras szukseges hogy...

Milyen eljaras szukseges hogy a biologiaval tudjak foglalkozni amerikaban?

Figyelt kérdés
Jelenleg 20 eves lany vagyok, amerikaban elek. Erettsegi utan jottem ki rokonaimhoz. As allampolgarsagrol szolo eljaras sajnos meg folyamatban van. Otthon biologuskent szerettem volna tanulni, abbol is erettsegiztem. Viszont most hogy kijottem mar nem akarok hazamenni. Milyen lehetosegeim vannak ilyen teren? Munka, tanulás akarmi..

2016. aug. 15. 03:20
 1/3 anonim válasza:

Ennyi önállósággal, érettségivel?

Krumpli sütés a mekiben.

2016. aug. 15. 09:21
 2/3 anonim ***** válasza:

Tudnod kell, hogy az Amerikai Egyesült Államokban nagyon drága a diploma, de az itt szerzett diploma jó hírű.

[link]

2016. aug. 15. 09:31
 3/3 gago77 ***** válasza:
Azt is tudnod kell, h Amerika 100%-ban el van adosodva, normalis eletre semmi eselyed. Mar reg volt hogy sikk amerikaba menni szerencset csinalni. Inkabb Nemetben keress rokonokat!!
2017. márc. 18. 06:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!