Van-e olyan on-line cd bolt, ahol olcsó, akár használt cd-ket lehet kapni?
Még nagyobb probléma, hogy Németh Lehel -50-60-as évekbeli énekes- számait szeretném ajándékba adni.
A vaterán csak bakelit lemezek és kazetták vannak, de ahhoz nincs lejátszónk.
Köszönöm.
Akkor még nem volt cd, de sok mindent megjelentettek már cd-n, ami máson volt.
Én is csak ezt a letölthető listát találtam, lehet, hogy erre kell fanyalodnom.
De ezt nem nagyon tudom szép profi kinézetűre megcsinálni, olyanra, mint amit venni lehetne.
Valahogy nem tudom elképtalni, hogy nem adtak ki cd-t tőle, mert más nem olyan népszerű énekesektől is kiadtak, ahogy tudom.
Létezik Németh Lehel CD, és pont az, amit az egyik válaszoló is belinkelt.
A 90-es évek elején a Hungaroton csinált egy Legendák című kiadványsorozatot, ebből volt egy Németh Leheles is. Annak a képét látod a weboldalon. Megjelent LP-n, kazettán és CD-n is. De mivel kis példányszámban adták ki, ezért ma már maximum magánszemélytől tudnád megvenni, ha valaki eladná. Az LP ("bakelit") változatot lehet kapni most is, de sajnos neked nem megoldás (ha mégis, akkor tudok adni címet)
Ezen kívül van még egy albuma amit idősebb korábban vettek fel (1992-ben) Az a címe, hogy Merre jártál tegnap este? Ennek az LP változatára szintén lenne egy forrásom, de az sem jó neked :)
Esetleg feladhatsz egy apróhirdetést, hogy megvásárolnád a Legendák sorozatban megjelent CD-jét. Hátha jelentkezik rá valaki. Csak vigyázz, nehogy másolt CD-t vegyél. Az eredeti CD-k visszaverő rétege ezüstös színű, nem ciánzöld vagy lila, mint az írottaknál)
Kösz szépen.
Persze, hogy csak az eredetit akarnám megvenni, de ha véletlenül másolatot hirdetnek, nem biztos, hogy odaírják, akkor lehet, hogy csak akkor tudnám meg, amikor megkaptam.
Azt hiszem, marad a letöltősből azokat megvenni, amik gondolom, hogy jobban tetszenének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!