Mit rajzoljak ha már annyi mindent rajzoltam, hogy nincs ötletem?
Már rajzoltam 6 tájat, 4 portrét és szinte minden létező mesefigurát. Valaki esetleg?
Nem lényeges, de akit érdekel : 14/L
https://www.youtube.com/watch?v=hwJw2rpDeCc
Mindenképpen ezt ajánlom:)
kinézel a természetbe és végtelen a lehetőség
vagy akár olyan képeket, amik nem természetben készülnek, hanem a lakókörnyezetedben, épületek, terek
vagy: ha tudnék rajzolni és ilyeneket rajzolnék - könyvek (amiket olvastam) jeleneteit, szereplőit, helyszíneit próbálnám lerajzolni, pl. egy-egy sci-fi könyvhöz szívesen készítenék rajzokat, ha tudnék rajzolni :)
Rajzolj nekem egy lusta macskát a hintaszékben láblógatva a vikendház előtt.
Köszi :)
Ha már szeretsz mesefigurákat lerajzolni megpróbálhatsz újakat alkotni vagy képregényt rajzolni. Képregényben nem csak Garfield meg Szuperhősök lehetnek, hanem ugyanúgy bármi, mint rajzban.
Vagy olvasd el Scott McCould képregény könyvét "A képregény történelmét". Csak lehet, hogy ha ötleted támad utána, minden egyes vonalon agyalni fogsz, hogy valóságszerű legyen, vagy absztrakt, vagy minimális: én legalábbis így jártam:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!