Mi van, ha unom?

Figyelt kérdés
Ezt a kérdést tette fel nekem egy ismerősöm, amikor rengetegen jértak hozzájuk, mindenki megofrdult a házuk tájékán és úgy éprzete mégse történik semmi az ég világon, csak a kuétúrális életük feleslegesen élvezkedik, ahelyett, hogy három évvel kevesebbet szexeltek volna. Mit lehet ilyenkor reagálni? Félek, ha elhagyja teljesen egyedül marad, az nem viseli el, ha valaki unja, megbosszúlja, ismerem jól.

2016. ápr. 3. 23:30
 1/7 A kérdező kommentje:
elnézést kérek a ióhibákért,de nagyon gyorsan próbálok írni és itt-ott elvétem
2016. ápr. 3. 23:35
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Mivan?
2016. ápr. 3. 23:38
 3/7 anonim ***** válasza:
Akkor próbálj SOKKAL lassabban írni, mert semmi értelme annak amit idefostál.
2016. ápr. 4. 00:11
 4/7 anonim ***** válasza:

1. Szexeljen csak nyugodtan, annyira azért nem durva elfoglaltság a kultúra, hogy dugni ne lehetne egyáltalán mellette.

2. Szerintem ne álljon bosszút egy ilyen dolog miatt, vagy ha bosszút áll is, azért vér ne folyjon.

3. Reakció: ha más nem jut eszébe, mondja azt neki, hogy "Ezt ugye nem gondolod komolyan?! Hát hogy mondhatsz ilyen baromságot?"

Szívesen válaszolok egyéb kérdéseidre is, ha akadnak még.

2016. ápr. 4. 09:21
 5/7 A kérdező kommentje:
jaj, hát akkor az így nem is élet?
2016. ápr. 4. 10:12
 6/7 anonim ***** válasza:
Hát nem olyan élet, mint a sasé, de azért nem is olyan, mint a vakondé. Nem kell még temetnie magát, remény mindig van. Biztos vagyok benne, hogy hamarosan jobbra fordulnak a dolgok!
2016. ápr. 4. 12:47
 7/7 A kérdező kommentje:
Mit un? Ezt a kérdést feltette már valaki? Ha valakit mindig unnak, vagy valaki mindent un, az valóban a kis problémánál is nagyobb. Én is unok egy halom dolgot, pedig már lassan nincsen is mit, de ő mit? ő mit un? az életét? a gyerekeit? a szüleit? a barátait? az ellenségét? a sorozatokat? a filmszínészeket? mit és kit un? a rockzenészeket? kit? a szexet? a szexhiányt? az elvonult és bezárt és lehatárolt és vezeklő semmit? mit? a dicshimuszokat? mi a jóistent un? az alkoholt? a drogot? a kialvatlanságot? a céltalanságot? a gyűlölködést? a szemétkedést? az alattomosságot? az alpáriságot? a humortalanságot? mit? én utálok unni például, utálom magamat amikor unok, olyankor mindig mély önvizsgálatot tartok, hogy én is biztos unalmas unalmas vagyok. Megbüntetni? Kit? Aki un? Vagy akit unok?
2018. júl. 26. 23:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!