Érdekelne titeket egy ilyen könyv? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Szeretném kísérni a véleményeteket egy történettel kapcsolatban. Íme:
Egy szegény családból származó kisfiú (Kevin) imádja a labdarúgást minden vágy az, hogy profi futballista legyen. Szülei viszont orvost, ügyvédet szeretnének belőle faragni így kevés pénzüket is arra költik, hogy Kevin a iskolába járhasson. Kevin nem bírja tovább szülei nyomását így megszökik. Ez a történet Kevin kalandjárol megpróbáltatásairol, kínjairól és álmai iránt való küzdelméről szól. Kérlek fejtette ki véleményeteket. Köszönöm!
2016. febr. 27. 13:49
1/7 A kérdező kommentje:
Bocsánatot kérnék a helyesírási hibákért telefon bele-bele javitott.
2016. febr. 27. 14:04
2/7 anonim válasza:
de ha megszökik, akkor hogy küzd az álmaiért? utcagyerekként lesz focista?
3/7 anonim válasza:
Mivel én szeretem az ilyen olvasmányokat, igen érdekelne.
4/7 A kérdező kommentje:
Kedves 1#!
Ez a történet azt próbálja majd kívánngsúlyozni ha küzdesz az álmaid ért az sikerül. Egyébként több dologra is gondoltam, munkátválal, befogadás de majd kiderül.
2016. febr. 27. 14:19
5/7 anonim válasza:
14:19
Igen elküldheted, szivesen elolvasom.
7/7 anonim válasza:
Én személy szerint szivesen olvasnék ilyesmit ^.^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!