Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Írtam egy verset! Csak így...

Írtam egy verset! Csak így tudtam kifejezni a benne lévő mély érzelmeket. Milyen lett? Vélemény?

Figyelt kérdés

A szerelem csodás dolog... ám nekem a leggyötrelmesebb dolog ami csak lehet.. mert mind tudjátok, a szerelem sokszor fáj, irtóra..

Én szerelmes vagyok.. de nagyon.. de reménytelen az egész..és ezzel a verssel próbáltam kifejezni magam:

Néha szeretnék...

Néha szeretnék valaki más lenni,

Néha virág, néha állat lenni..

Néha szeretnék nem érezni,

közömbösséggel a csalódást kezelni...

Néha szeretnék álomban élni,

szerelemben veled együtt égni...

S, néha szeretnék meghalni...

örök álomba szenderülni és téged elfeledni..

De hajh, hiába minden szó és sóhaj,

Hiába vágyakozom ezernyi szóval;

Te vagy a fény mely rám nem ragyoghat soha

Nincs, mit egy pillantásodért nem adnék oda...

Nincs csillag mi nálad fényesebben ragyoghat

Nincs fájóbb mint mikor bánat borítja arcodat.

S én úgy szeretnék vihar lenni,

Ki kínokba hajszolt arra villámokat vetni..

Szeretnék könnyű szellő lenni,

kristályos könnyeidet felszárítani...

Oh, de mindenek felett szeretnék ő lenni,

Ajkaidra csókot lehelni s téged szeretni..

Örökké szeretni!

2016. febr. 10. 22:27
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm ha szerinted csoda :) 18 vagyok egyébként :)
2016. márc. 11. 15:34
 12/19 anonim válasza:

Jujj, nagyon szép lett. Kifejező. A vége is nagyon szép... Összességében gyönyörű lett, gratulálok! :)

Én kicsit más helyzetben vagyok, voltbarátommal először plátói volt a dolog, aztán csoda történt, együtt voltunk 2 és fél hónapig, de már 2 hónapja külön vagyunk. Még mindig szeretem sajnos, hasonlóan, mint mikor először találkoztunk. Ő ellenben teljesen ignorál, pedig perpillanat itt van 2 utcával arrébb.

Én is írtam verset róla, nem is egyet. Ha gondolod, talán megmutatom, de nagyon kezdetlegesek.

Sajnálom, hogy így szenvedsz, kívánom a legjobbakat! Talán minden jobbra fordul, állítom, hogy vannak váratlan fordulatok, az én esetem is az volt. (Habár nem lett jó vége.)

2016. márc. 13. 02:04
 13/19 Elizabeth swan turne válasza:

Szoval én elsirtam magam...pont ilyen szerelmi bánat gyötör engem is de én lány vagyok...a lány helyében én biztos átgondolnám a dolgot. Az aprobb hibák számomra alig voltak eszrevehetoek hisz olyan mély a vers hogy aligha bármi kizokkentene a hangulatábol.

Nem tudom hány éves vagy, de meg kell hagyni Ügyi vagy(egy költő veszett el benned)

2016. márc. 26. 23:44
 14/19 anonim ***** válasza:

Üvöltés

Kivántalak!

Mint éhező a húst, finomra sültet!

Esőt ha vár, ki fát a porba ültet!

Ahogy a gyógyuló, kiván sebére írt,

vagy írni már tudó, husos, fehér papírt!

Miért

vizsgáltam képet, kellemedről?

Hisz most se bírok el-

szakadni szellemedtől!

Minek olvastam oly

mélységesen beléd?!

Most lökhetem valóm,

így,

meztelen

eléd!

Neked zenél

ez átkozott-merész, vad dolgozat

s hogy nem szakad le rám a boltozat?!

Hiszen úgy jönnek-mennek estelek,

hogy téged még csak meg se lestelek,

pedig,

minden nap, hogy hunyom szemem le?

mint aki úgy, de úgy

beléd van részegedve.

Elhittelek!

Hogy végre éltet adj nekem!

Hogy megfeszülj keresztemen!

Hogy én,

előtted térdelő alak,

egy élten át

imádjalak!

2016. márc. 30. 09:47
 15/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm a pozitív visszajelzéseket, ez azért jó érzés :)

Kedves utolsó előtti, nem tudja átgondolni mert nem tudja.. nem mondtam el neki, mert nem mondhatom el. Tudod, jóban vagyunk. Ha elmondanám ez megszakadna.. ez biztos.. nekem viszont szükségem van rá.. szükségem van a közelségére.. hogy része legyek az életének. Habár így is kegyetlenül nehéz, de inkább eltűröm hogy mással lássam minthogy többet ne lássam és ne szóljon hozzám. Egyszerűen csak mellette akarok lenni... nem mondom hogy nem reménykedem abban hogy egyszer eljon az ido mikor vegre ugy erinthetem meg ahogy akarom stb. De o mast szeret..

Kedves utolsó, jó vers.. nekem tetszik.. kicsit érdekesen van tagolva.. más mint az enyém.. hogy is mondjam.. dühösebb.. nem hiába az a címe hogy Üvöltés azt hiszem. :D Az enyém inkább elkeseredett... hisz egy fajta vágyakozás.. reménytelen vágyakozás... "szeretnék"..

2016. márc. 30. 22:10
 16/19 anonim válasza:

Nagy tehetséged van!

Megvan az eggyik kedvenc versem ;)

Szerintem nagyon jó lett főleg hogy kb. Én is így érzek :/

:)

2016. ápr. 6. 22:39
 17/19 A kérdező kommentje:
Köszi :) Kitartás! :)
2016. ápr. 7. 16:38
 18/19 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de szerintem elég közhelyes vers. "Szerelemben égni", "csillag ami nálad fényesebben ragyoghat", és úgy az egész, elég klisés. Írogass nyugodtan magadnak, ha sokat írsz fejlődni fogsz, de azért ez nem olyan hatalmas vers. Ilyet meg, hogy "hajh", ilyet nem ír le ma senki versben. Nem akarlak megbántani, ösztönözni szeretnélek hogy írj minél többet, csak azért írom ezt. Írni jó dolog, már csak hobbiból is :)
2016. jún. 11. 21:46
 19/19 A kérdező kommentje:

Ösztönző kritika sose árt :D egyébként, tudom hogy nem használják manapság azt hogy "hajh", de mint indulatszó nagyon is megállja a helyét egy versben.. mégha archaikusan is hat.. Ez egy hirtelen felindulásból megírt vers.. mikor tele voltam érzelmekkel valahogy muszáj volt kiadnom magamból és ezt a módját választottam. Klisé ide, klisé oda, ez a vers tökéletesen mutatja amit éreztem/érzek.. Sajnos a szerelem annyira elcsépelt dolog, hogy igazán egyedit ebben a témában nem lehet alkotni vagy újat mondani..

Köszönöm szépen a kritikát egyébként, ebből mindig lehet tanulni :)

2016. jún. 13. 18:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!