Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Te, ha rajzolsz, mennyire...

Te, ha rajzolsz, mennyire könnyen tudod kifejezni önmagad?

Figyelt kérdés
Fura kérdés, de arról szól, hogy gyakorta rajzolok, mert nagyon szeretem, és igyekszem mindig valami érdekeset kitalálni. eleve szeretek rágódni és ezt felhasználom hozzá, sokszor nagyon körbeirok egy ötletet, mielött neki fognék a megvalósitásához. az a fura, hogy sokszor egy ötletet úgy élek meg, hogy "jaj de remekjó" vagyis érzek benne valami bölcset, mert különleges is. de ha most sok eddigi probálkozásomat elnézem, talán ha mások szemével is nézem.. nem a bölcsességet látom benne, hanem csak magamat, vagyis engem fejez ki, talán mélyebben, de olyan érzés mindha egy olyan uton járnék, ami kör alakú, és végül csak úgyanoda tértem vissza, többször is.
2013. jún. 15. 23:00
 1/2 anonim ***** válasza:

nagyjából értem mire gondolsz.általában az ember beleviszi a rajzaiba a saját életét/belsőjét,ezért valahol logikus h ugyan oda lyukadsz ki.lehet h te tényleg bölcs dolgokat alkotsz,de attól még korán sem biztos h azt másik is egyből felfogják.a lényeg az h neked tetszenek a műveid.

am-válaszolva a kérdésedre-én is ilyen vagyok.

egyébként te miket és mióta szoktál rajzolni?vagy meg tudnád mutatni 1-2 munkád?

2013. jún. 16. 02:25
 2/2 A kérdező kommentje:

Szia:) hát művészeti iskolába jártam, egy éve végeztem, és azóta rajzolok, csak idén készülök egyetemre:)). sokáig nem voltam olyan jó benne, portrézásban, ilyesmi, utolsó évben szerettem meg igazán, akkor már a tanáraim is észrevették, hogy a magammódján nekem való dolog, amikor folyton önfejből rajzoltam, nem bánták, hogy tanulmányi részt nem fogom annyira:))

Ez igaz lehet. én úgy tartom(tartottam) hogy sokan nem értik, de aki érti annak jó:)). Pedig valahol ők is értik azáltal, hogy engem látnak benne:)) Lényegében az a fura, amikor sokáig eltöprengek egy rajzon, hogy hogy legyen aztán valaki könnyelműen rávágja, hogy valami "lelkibajos" rajz, ennyi(csak egy példa volt). de végeredményben jó, hogy engem fejez ki, talán ez nemcsak könyökből megy:-?.

tetszeni tetszenek, bár igyekszem is!

2013. jún. 16. 08:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!