2/3 anonim válasza:
Ezt így nem lehetne megmagyarázni. Ha én most megmutatok neked egy random manga oldalt, onnantól kezdve bármelyiket fel fogod ismerni, hogy az. Van egy egyedi, nem is tudom, hangulata, ami csak úgy visítja, hogy "Yo, watashi wa manga desu".
(Például ez a hangulat totálisan hiányzik a manga stílusú képregényekből. Ha, teszem azt, egy angol hobbi-mangarajzoló képregényét megnézed, hiába kell azt is jobbról balra olvasni, hiába vette fel a japán rajzolási stílust, hiába használ ugyanolyan érzelemkifejező eszközöket - egyszerűen látszik, hogy nem igazi japán manga.)
3/3 A kérdező kommentje:
Köszike,pár napja elkezdett érdekelni rajzolni is megpróbáltam és szerintem tök jó,de nem tudtam honnan tudom,hogy tényleg olyan mangás-e.
2016. febr. 10. 18:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!