Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Mi a véleményetek?

Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Első rajzom gépen.. Még egérrel volt, de tervben van egy rajzpad beszerzése is.

[link]

2015. nov. 28. 14:01
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem aranyos
2015. nov. 28. 14:30
 2/5 anonim válasza:
Nagyon szépen rajzolsz! Ügyes vagy,csak így tovább!
2015. nov. 28. 14:47
 3/5 anonim ***** válasza:
Igen. Az aranyos a megfelelő kifejezés. De semmi több, jónak nem jó, se hasonlók. Aranyos. Mondjuk ebbe belejátszik az is, hogy amit az ember egérrel rajzol, az egy nagy f*s lesz, nyilván táblával jobbat tudnál. Egy táblával készült rajzból több mindent le lehet szűrni a képességeiddel kapcsolatban. Vagy egy sima ceruzarajz papíron. Olyat mutass.
2015. nov. 28. 20:47
 4/5 anonim válasza:
0%
Utolso, te paraszt, csinalj jobbat ha ennyire nagyra vagy magaddal, vagy lehet hogy nem hiszed jobbnak magad, de tudod rohadtul nehez (gondolom) egerrel rajzolni, es ez volt az elso munkaja. Nekem eerszer rosszabbra sikerult volna, es amugy a kedves kommentelonek meg azt odnana, az eletben sokszorcsak mosolyogva el kell ismerni a masikat, nem kell rogton szetcincalni. G
2015. dec. 6. 20:00
 5/5 anonim ***** válasza:

Előttem szólót, tudsz szöveget értelmezni?

Ezt írtam:

"Mondjuk ebbe belejátszik az is, hogy amit AZ EMBER egérrel rajzol, az egy nagy f*s lesz, NYILVÁN TÁBLÁVAL JOBBAT TUDNÁL."

Olvasd már el még egyszer, hátha akkor felfogja az agyad.

2015. dec. 6. 20:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!