Mennyit ér a rajzom?
Ez a lagújabb, és egyben legjobb rajzom: [link]
A háttér nem saját
Hamarosan készítek rendelésre rajzokat, ti mennyit fizetnétek egy ilyesmi rajzért?
Ez is egy gogoat, ha ez színes lenne, nagyon szép lenne!
Ez realisztikusabb :)
Én próbáltam az eredetinél maradni, csak a leveleket dolgoztam ki jobban
#13-asnál a pont. Nem csak egy mű, hanem minden annyit ér, amennyit megadnak érte.
Egyébként én sem tudom, mi ez a tollas hátú, mókusfejű, kutyafülű kosféleség, de leginkább valami gyermek mesekönyvben tudnám elképzelni. Maga mint rajz nem csúnya, tehát van tehetséged a rajzoláshoz. De ilyen rajzokkal ne várj túl sokat, ilyeneket a legtöbb középhaladó rajzoló tud rajzolni. Nem nagy kunszt, ez elég egyszerű forma/figura. Gyakorlásnak viszont nem rossz, hobbiból jó, hivatáshoz még azért elég kevés.
Én nem venném meg mert nem tetszik nekem.
De mindennek megvan a gazdája annyit kérsz érte amennyit akarsz aztán vagy megtetszik valakinek vagy nem.
Kedves Kérdező!
Melyik programmal rajzoltad?
Üdv R.
Nem rossz, de ha rajzokat szeretnél árulni több referenciára van szükség.
Én nem fizetnék rajzért, semmi szükségem nincs rá, számomra fölösleges termék.
Neten szoktam egyébként rajzot áruló embereket látni, általában 5-30usd között szoktak dolgozni kidolgozottságtól, karakterek számától, háttértől és annak kidolgozásától függően.
Ha pedig árulni akarsz ne felejtsd el tisztázni, hogy mi az amit vállalsz. Mert az internet világában az is előfordul, hogy valaki azt szeretné látni, ahogy két ilyen teremtmény közösül...
ügyes vagy. próbáld meg eladni, de ne a pénz motiváljon, hanem, hogy mennyit tudsz ebből tanulni.
szerintem, ha most még fiatal vagy, akkor a tapasztalatokra építve idővel rá fogsz jönni, hogy kereshetsz ezzel pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!