Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Hogy tudnék szerepelni színelő...

Hogy tudnék szerepelni színelőadásokban?

Figyelt kérdés

Sziasztok ! Rengeteg hasonló kérdést láttam már, de sajnos egyik sem illett rám. (Most le szeretném szögezni, hogy nem Los Angelesbe készülök, csupán hobbinak szántam)

20éves vagyok, és már 16 éves korom óta érdekelnek az ilyesfajta dolgok, csak sajnos nem volt lehetőségem beiratkozni bizonyos okok miatt. Azonban most neki tudnék állni, csak már azt nem tudom, hogy érdemes-e. :/ Eléggé kicsúsztam a dolgokból korilag, bár fogalmam sincs, hogy itt mi számít még elfogadhatónak. Győrben/Veszprémben, és a környékükön tudnátok ajánlani foglalkozásokat ? Valamint ha egy-két tippet kaphatnék, azt külön díjaznám ! :)

Előre is köszi a válaszokat, valamint, hogy elolvastad. :)

2015. dec. 2. 19:27
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!