Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » 11 éves lány vagyok, és...

Bxyhk kérdése:

11 éves lány vagyok, és imádok szerepelni. Már szerpeltem yvben, nem újdonság. Tudnátok esetleg javasolni szereplőválogatást, vagy valami hasonlót?

Figyelt kérdés
2012. aug. 9. 17:25
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Elnézést, tvben XD
2012. aug. 9. 17:26
 2/11 anonim ***** válasza:
68%
Barbizz a barátnőiddel, így biztos sokat fogsz fejlődni. Sok sikert! :)
2012. aug. 9. 20:10
 3/11 A kérdező kommentje:
Ez most ugye csak vicc?! 4 éve nem barbizom, el is ajándékoztuk már az összeset!!!! nem öt éves vagyok, most megyek ötödikbe!!
2012. aug. 10. 13:10
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Óó, sajnálom, de tényleg. Egy majdnem ötödikes lány vagy, és én nem kezeltelek felnőtt nőként. Bűntudatom is van miatta, bocsánat.
2012. aug. 10. 22:35
 5/11 anonim ***** válasza:
Mennyé' Kovihoz szerepér!
2012. aug. 11. 02:38
 6/11 A kérdező kommentje:
mi/ki az a Kovi????
2012. aug. 11. 17:54
 7/11 anonim ***** válasza:
Mi az a Google???
2012. aug. 11. 21:47
 8/11 anonim ***** válasza:

ó máj gád

Nagyon fiatal és nem is kell nőként kezelni, de azért hülyére sem kéne venni...

sajnos Magyarországon magyarnak szinte lehetetlen értelmes előadásba bekerülni. Főként azért, mert nem sugároznak értelmes műsort.

Ha színész akarsz lenni, akkor művészeti főiskolát/egyetemet javaslok. Persze előtte még legyen meg a 8 általános + 4 év középiskola (azaz érettségi). Sokat kell hozzá tanulnod, de ha van hozzá tehetséged, akkor talán külföldön megállhatod a helyed. Magyarországon esélytelen.

Ennél konkrétabban fölösleges még erről beszélni, még több, mint 10 év tanulás áll előtted, hogy egyáltalán diplomád legyen, nemhogy dolgozz is.

Most csak annyira figyelj, hogy 7-8. osztályban nagyon jó tanulmányi eredményed legyen, jól írd meg a felvételit 8. osztályban, és a többi majd alakul :). (ha még akkor is érdekelni fog a színészet)

2012. aug. 24. 13:52
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értékes válaszod minden szót értettem, és hasonló terveim vannak a jövőre nézve akár még ezen a pályán is elindulhatok, de valószínű hogy másfelé fog sodorni az élet. Te legalább megértetted ,hogy az én koromban is léteznek értelmes gyerekek!még egyszer köszi!
2012. aug. 26. 20:47
 10/11 anonim válasza:
Engem is érdekel a színészet igaz én már 14 vagyok de én nem szándékozom ilyen színészi iskolákba járni mert ugy gondolom hogyha tehetséges vagyok akkor megy suli nélkül is ha meg nem akkor meg minek eröltetni. Most tervezem hogy elmegyek egy BK castingra. Te is nézegess interneten hátha keresnek te korodbelieket is. De szerintem is még elég fiatal vagy ha sikerül is bekerülnöd valahova lehet nem viselnéd jól a "hírnevet" meg az osztály társaid irigyek lennének,megutálnának szóval azért ennek is vannak árnyoldalai de azért sok sikert. :)
2012. szept. 14. 19:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!