Szépek ezek a rajzok? (képek)
Figyelt kérdés
Nekem nagyon tetszenek!
:)
Az egyik 15 éves lány "ismerősöm" rajzolta (nem ismerem, csak ismerősöm ismerőse...)
És szerintem gyönyörűen rajzol. Gondolom másolja, de az biztos, hogy nem kopíroz.
Szerintetek is szépek?
Ismerőseit is le szokta rajzolni, és azok is ilyen gyönyörűek :)
Szerintetek? Csak kíváncsi vagyok...
2012. márc. 3. 21:57
1/11 anonim válasza:
Ez nem kérdés..naná hogy szépek,nagyon is azok:)Elismerésem neki...
2/11 A kérdező kommentje:
Egyetértek! :)
Amúgy most veszem észre, hogy a legtöbbet aláírta, így leolvasható a neve...
Azt ne figyeljétek!
2012. márc. 3. 22:15
3/11 anonim válasza:
Tetszenek, tud valamit a lány :D a Death Note-os kép nagyon jó :D (legalábbis és nagyon annak néztem ;) )
4/11 anonim válasza:
A pitsába már! Én mérnem tudok így rajzolni??? :@@ :D
Amúgy tetszenek.
6/11 anonim válasza:
Szépek tényleg de a kép Hayley Williamsről kicsit el van szúrva. Furcsa lett a szája.
7/11 anonim válasza:
Mindegyik nagyon szép lett, de az első a legjobb.
9/11 anonim válasza:
Első, ötödik tetszik! amúgy látszik h van tehetsége!érdemes fogalkoznia vele! Csak valami olyat rajzoljon ami "egyedi" vagy a személyiségét tükrözi, bár...az is jó ha másol, úgy is legalább fejleszti a tehetségét...:) Én sajna nem tudok jol rajzolni, de vannak egyedi ötleteim:)
10/11 anonim válasza:
Most miért lett lepontozva az, aki azt írta, hogy nem nagy szám? Ügyesen másol, de ez nem tehetség. Középszerűekk közt is csak középszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!