Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Nagyon szánalmas ez?

Nagyon szánalmas ez?

Figyelt kérdés
Szerintetek ha megveszek előre színházjegyeket és azt mondom egy csajnak hogy "Gyere velem színházba, van két jegyem erre és erre" de nem mondom meg neki hogy én vettem meg az nagyon szánalmas? :D

2015. okt. 19. 13:34
 1/6 anonim válasza:

1. Nem szánalmas.

2. Szerinted nem xarja le,hogy honnan van?

3. Kamuzd neki,hogy kaptad.

2015. okt. 19. 13:48
 2/6 anonim ***** válasza:
Ne is vedd meg amig igent nem mond:D
2015. okt. 19. 15:05
 3/6 Pietrosol ***** válasza:

Szia!

Ritkán fújja a szél az ember zsebébe a színházjegyeket. Általában úgy veszik azt az emberek. Egyébként meg minek cseleznél, már az elején? Rossz előjel, maradj inkább egyenes!

2015. okt. 19. 15:36
 4/6 anonim ***** válasza:

Általában úgy szokták mondani, hogy "van két jegyem", bár nem értem, miért lenne baj, hogy te vetted?

Egyébként ha letámadod, hogy "hé te csaj, gyere má velem színházba", az nem fog tetszeni neki.

Szépen menj oda hozzá, kérdezd meg hogy van, beszélgessetek, aztán kérdezz rá, hogy szereti-e a színházat, és lenne-e kedve megnézni veled egy előadást, amire van két jegyed. Ha kedvel téged, akkor úgyis igent mond, ha nem, akkor meg úgyis nemet, teljesen mindegy, hogy honnan vannak a jegyek.

2015. okt. 19. 16:45
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem világos az az opció, hogy mitől lenne szánalmas (sőt, hogy hogy jön ez ide).

Igen, az ember azt szokta mondani egy csajnak, van két jegyem, eljönnél? Persze nem ezzel kezdi, de egy idő után így megy. Tudsz kevésbé szánalmasat?

2015. okt. 19. 19:56
 6/6 anonim ***** válasza:
Kit ééérdekel?
2015. okt. 19. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!