Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek szánalmas ha egy...

Szerintetek szánalmas ha egy férfi kiposztolja a facebookon, hogy magányos?

Figyelt kérdés
2014. dec. 29. 16:44
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
egy kicsit, mert nyilvánvaló, hogy ezzel csak sajnáltatni akarja magát.
2014. dec. 29. 16:47
 2/16 anonim ***** válasza:
Szerintem igen,attól hogy ezt kiírja valószínűleg ugyanúgy magányos marad.
2014. dec. 29. 16:52
 3/16 A kérdező kommentje:
Én is így érzem sajnos. Ez a legrosszabb állapotok egyike.
2014. dec. 29. 16:54
 4/16 anonim ***** válasza:
Mindenkitől aaz.
2014. dec. 29. 16:55
 5/16 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem ez nemtől független. Nem mondom egyértelműen, hogy gáz, mert volt egy tök jó kisfilm a YT-on erről: mutatták egy hapek életét, és hogy mennyivel kiszépítve posztolja azt ki. Hazudott is sokszor, de sok lájkot kapott. Végül elege lett, kiírta, hogy az élete gáz, erre letiltották. Érdekes volt. De elég fura lenne, ha valamelyik ismerősöm ezt kiírná, mert most mit kezdjek azzal, hogy magányos?
2014. dec. 29. 17:28
 6/16 anonim ***** válasza:
Kérdező, ne azt írd ki, hogy magányos vagy, hanem azt, hogy ismerkedni szeretnél ilyen és ilyen nőkkel. Vagy tegyél fel hirdetést. A sokadig hirdetés bejön.
2015. jan. 2. 14:28
 7/16 anonim ***** válasza:
és kitartás.
2015. jan. 2. 14:29
 8/16 anonim ***** válasza:
sokadik.
2015. jan. 2. 14:29
 9/16 Keito ***** válasza:
100%

Nem szánalmas, hanem szomorú.

Lényegtelen, hogy a magányos személy nő, vagy férfi.

A magányosság nem kizárólag az elmagányosodott egyén kudarca, hanem a közvetlen környezete és tágabb értelemben az őt körülvevő teljes társadalom szegénységi bizonyítványa is.

Egy magányos farkas nyilván nem posztolja ki a magányossága "kínjait", mer ez ellentétes a természetével, tehát, aki a magányosságának hangot ad, az szenved tőle és már azzal is tett ellene, hogy érzéseit megosztotta másokkal.

Tanácsot, segítséget, támogatást, megerősítést vár.

Vélhetőleg nem először jelzi az állapotát és vélhetőleg nem is először ütközik falakba.

Elgondolkodtató reakció, amikor egy magányosságtól szenvedő ember jelzésére kiközösítés a válasz, miközben leminősítő jelzőkkel illetik a magányossága miatt...

Egy közösség lehúzó, negatív véleménye a magányosságtól szenvedő társaikról a közösség értékrendjét, annak empatikus képességeit minősítik ember alattivá.

Ez az igazi "gáz".

Nagy "gáz".

2015. jan. 4. 10:39
 10/16 A kérdező kommentje:
Ez a válasz meglepett, bár tudom vannak néhányan akik igazán kiemelkednek a tömegbōl magasabb érzelmi inteligenciájuk révén, de ōk ritkán jutnak szóhoz, általában háttèrbe szorulnak mivel az embereknek már ez is ok lehet a kiközösítésre, mert nem értik ha valaki "túl jó". Egyébként én is magányos farkas tipisnak indultam, mivel másnak, különcnek láttam magam és mivel a magányosság is olyan hogy kicsiben gyógyszer, nagyban méreg akkkor nem gondoltam mit hoz a jövō. És ilyenkor harminc felett nagyon nehéz olyan társaságba bejutni akik oldanák a magányom.
2015. jan. 4. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!