Milyen lett a rajzom?
2015. szept. 16. 11:37
21/24 anonim válasza:
szerintem is jók a rajzok a korodhoz képest, és ha valóban szereted ezt csinálni, foglalkozz vele minél többet, és az arányok is helyre állnak majd idővel. Én Barcsai Jenő Művészeti anatómia könyvéből rajzoltam ki a képeket, nagyon sokat fejlesztett rajtam, csak ajánlani tudom szabadidődbe!
22/24 anonim válasza:
Érdemes folytatnod a rajzolást, sok gyakorlás, és fotót ks tudsz majd rajzolni:D
Amúgy meg mi a franc ez a "korodhoz képest"? A kor meg a rajztudás aztán pont, hogy *****ra nem függ össze.
23/24 anonim válasza:
Nagyon jó lett gyönyörű.
Értek hozzá hadd javasoljak.
A szemei nincsenek egy vonalban, azok nem aállnak teljesen jól és a feje hisszu tulsagosan.
De a haja gyonyoru, felismerheto.
Ugyes vagy nagyon! 13/L :))
24/24 A kérdező kommentje:
Köszi! Máskor jobban oda fogok figyelni a szemekre, meg a fej formájára 😉
2015. nov. 6. 22:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!