Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Milyen lett a rajzom?

Milyen lett a rajzom?

Figyelt kérdés

[link]

Ariana Grande lenne. 11 vagyok.

Szerintetek milyen lett?

2015. szept. 16. 11:37
1 2 3
 11/24 anonim válasza:
Szerintem nagyon nagyon jó lett, én felismertem Arianát :)
2015. szept. 17. 15:23
 12/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a dicséreteket, és még várok kritikákat,megjegyzéseket hogy egy kicsit fejlődjek! 😊
2015. szept. 18. 14:55
 13/24 A kérdező kommentje:
Lucifer-666 te mindenhol ott vagy! 😃
2015. szept. 18. 21:32
 14/24 1112 ***** válasza:
Nagyon szuper, érdemes folytatnod!!
2015. szept. 18. 21:37
 15/24 anonim ***** válasza:
Kicsit olyan, mint egy karikatúra. Egyébként nagyon ügyes vagy, mindenképpen érdemes lenne komolyabban foglalkoznod a rajolással, fejleszteni magad!
2015. szept. 20. 16:17
 16/24 Polly10 válasza:
A korodhoz kepest nagyon jo!! A fej es a haj aranya nem illik egymáshoz de amugy jo
2015. szept. 24. 15:40
 17/24 anonim ***** válasza:

Úristen! Nagyon tetszik. Annyira örülnék, ha így tudnék rajzolni, folytasd, mert mindig van hova fejlődni, de ez nagyon jól sikerült, szóval sok hasonlóan szép munkát kívánok.

16/L

2015. okt. 12. 23:05
 18/24 A kérdező kommentje:
Köszi! Ezt már sokmindenkitől hallottam 😊 osztálytársam azt mondta ha ő így tudna rajzolni akkor ezerszer lerajzolná Ronaldót vagy az egész Real Madridot (ő egy nagy Real szurkoló ahogy én is⚽😊 ) de sztem megunná a sok rajzolást😄 estleg ha tudtok küldeni oldalakat ahonnan lehet tanulni vagy jó rajzok vannak akkor szeretettel várom privátban is!😉
2015. okt. 13. 18:25
 19/24 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem nagyon tetszett mind a két rajzod. Szuper a technikád. Azt javasolom, hogy folytasd a rajzolást, és kicsit figyelj jobban az arányokra. Nagyon szépen árnyékolsz, de az összkép csak akkor lesz tökéletes, ha anatómiailag is helyes a rajz.

Ajánlani tudom a Rajzmánia csoportot, ahova nagyon sok profi rajz kerül fel, meg persze öteletet is meríthetsz onnan. (Ha van rá szükséged).

Amit még tanácsolni tudok, az az, hogy készíts tanulmányrajzokat, ahol kizárólag az emberi test/arc arányait gyakorolod. Azért mondom ezt, mert ahogy nézem, a "szinezés" szinte tökéletes :)

Csak így tovább, nagyon ügyes vagy. Sokan szeretnének ilyan kézügyességet, úgyhogy fejleszd magad:D

2015. okt. 15. 12:19
 20/24 A kérdező kommentje:
Köszi :) szoktam gyakorolgatni, rajzos oldalakat nézni, de ha lerajzolok vmit akkor az sose olyan mint az eredeti képen. De megnézem a Rajzmánia oldalt. :)
2015. okt. 15. 14:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!