Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Melyik lehet ez a vers?

Melyik lehet ez a vers?

Figyelt kérdés
Kb. 5 éve olvastam, azt hiszem József Attila írta. Arról szól, hogy talán létezik olyan nő aki hozzá való. Egy éjszakai jelenetre emlékszem, valami olyasmit ír, hogy "talán egyszerre fordulunk", meg nagyon talán olyasmiről ír, hogy szinte hallja a lélegzetét, de ez nem 100%.
2015. aug. 22. 21:15
 1/6 anonim ***** válasza:
Most, hogy elolvastam a kérdésed, József Attila Férfiszóval-ja jutott eszembe, denem hiszem, hogy ez lenne az:(
2015. aug. 22. 21:41
 2/6 A kérdező kommentje:

Nem, sajnos nem ez az. :(

Az kifejezetten "ágy jelenet" egy éjszakát ír le kb, 3-4 versszak.

Azért nagyon köszönöm, hogy megpróbáltál segíteni. :)

2015. aug. 22. 22:07
 3/6 anonim ***** válasza:

EZERFÁROSZNYI VÉGZET

EGGYÉÖLELŐDÉS VÁGYA

SZERELMES VERS

ezek az ágy jelenetek ugranak be csak. nem emlékszel még valamire?

2015. aug. 22. 22:24
 4/6 A kérdező kommentje:

Nem ezek.

Valami olyasmi is van benne, hogy kicsit tippelget hogy nézhet ki, mit csinál épp.

Szóval nem ismeri, csak elképzel valakit, aki talán létezik talán nem.

Ez a legmarkánsabb emlékem, hogy "talán egyszerre fordulnak".

Épp a József Attila összest nyálazom át, remélem valamelyikőnknek beugrik. :D Annyi, hogy ez nem egy ismert vers, teljesen véletlen bukkantam rá régen is.

2015. aug. 22. 22:30
 5/6 anonim ***** válasza:
remélem megtalálod, kíváncsi lettem:)
2015. aug. 22. 22:42
 6/6 anonim ***** válasza:

Én is kíváncsi lettem!

Tegnap keresgéltem a versek között jó félórát, de nem találtam. Remélem én is, hogy ma nagyobb sikerrel járunk.

2015. aug. 23. 07:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!