A pasztell kréta a használat során rengeteg port hagy a papíron. Hogyan távolítsam el?
Figyelt kérdés
Csak olyan válaszoljon, aki maga is pasztellozik és hasonló gondjai vannak.2015. aug. 8. 19:57
1/5 anonim válasza:
Ajánlom a monopol radírt (nem húzva, csak finoman a felülethez nyomkodva)... de olyat is hallottam már, hogy szikkadt kenyérbélből galacsint kell gyúrni és azzal "gurigázva" le lehet szedni.
2/5 anonim válasza:
Én minimálisat húzok a papíron és azt satírozom el szivaccsal és ujjal (de csak bőrt szoktam azzal rajzolni, de meglepően természetes hatást kelt).
3/5 A kérdező kommentje:
Minimális "húzás" Milyen az? Ha határozott színt akarsz létrehozni, fogni kell a pasztellnek. Első! Köszönöm a tippet,kipróbálom.
2015. aug. 8. 21:13
4/5 anonim válasza:
Én egyszerűen le szoktam fújni róla, de általában elkenem egy részét. A monopol meg tényleg hasznos, bár én erre még nem használtam, viszont kisebb és potosabb radírozásra nagyon jó, nem csak pasztelnál, és nem hátrány, hogy nem hagy radírmorzsát maga után.
5/5 anonim válasza:
Ja és amúgy attól is függ, hogy mennyire porlik, hogy milyen minőségű. Minél jobb, annál kevésbé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!