Milyen ez a vers? Tetszik nektek? Kérlek érveljetek!
Figyelt kérdés
Talány
Nem leszek,
Elúszok a sínek mellett,
Hol tajtékzó,
Sarjadó örömszó,
Verítéket ver,
Friss testem felett
Elnyel köd,
Noha, mégis falak mögött,
Bimbódzott ki,
Ha itt vert valaki,
Gyalázat s szégyen,
Megpihen a lelken
Nem mondom,
Nem foghatom magam szavon,
Rá kell jönnöd,
Életem van egy könnyön,
Bekopogsz hozzám,
Megöllek, ennyire fáj!
Hangos szív,
Mind bolond ki téged hív,
Vesszen el szó,
Csak a halál maradó,
Létemre lettél,
Megöllek, ha elmégy!
Nem leszek,
Elúszok vak szemed mellett,
Ki roskadó
Ágon kötél bogzó,
Mondd csak el nekem:
Mit tennél helyemben?
2015. júl. 13. 15:29
1/5 anonim válasza:
Nem mondom, hogy értem. Már az első versszaknál elvesztettem a fonalat. :) A második versszak is számomra egy szókupac, nem áll össze szöveggé. (Az egyetlen mondat?) A többi dettó.
2/5 anonim válasza:
Hát, nem mondanám, hogy nem értem az elvont dolgokat, de ennek a versnek az értelmezése messze meghaladja a képességeimet. Nekem már egy kicsit túlsagosan "művészi". A rímek tetszenek, de a vers nem ...
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
Jöhetnek még
2015. júl. 14. 16:08
4/5 anonim válasza:
Művészi,egyedi. Precíz,és kimért. Művészi megfogalmazàs, gondolkodàst igénylő sorok. Bàr egyből értettem mivel magam 8s író vagyok,de màsok szàmàra nehéz lehet értelmezni:) Perfect
5/5 anonim válasza:
Ritka itt a gakorikérdéseken a jó vers! És ez az! Ez jó. Órák óta olvasgatom őket és azóta ez az első jó.. Már pont arra gobdoltam, hogy inkább abbahagyom az olvasást, mert n bírom tovább idegekkel..ez most erőt adott a következő 10-15-höz!:D Folytasd az írást :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!