Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Hol lehet könyvkiadásra...

Hol lehet könyvkiadásra beküldeni szerzeményt?

Figyelt kérdés
Bocsánat hogy így írtam le a kérdést, csak féltem hogy máshogy nem fogadná el:) igazából most álltam neki egy regénysorozatnak és gondoltam ha esetleg kész lennék vele megmutatnám egy kiadónak hátha szerencsém lesz, köszönöm előre is a segítséget! :)

2015. júl. 4. 16:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
A magánkiadás semmire nem jó szerintem. Akkor senki nem korrektúrázza, senki nem reklámozza, és nehogy azt hidd már, hogy akkor bármire is mész azon kívül, hogy a rokonok felrakják a polcra.
2015. aug. 1. 22:30
 12/13 anonim ***** válasza:
Amúgy meg a kiadók honlapján nézelődj, ne tájékozatlanul küldj. Pl. Európa nem is fogad kéziratok, mégis 20milliót kapnak naponta, mert sokan nem tudják, hogy ő a külföldire meg a klasszikusra szakosodtak.
2015. aug. 1. 22:31
 13/13 anonim válasza:
Most álltál neki egy regénysorozatnak. Hm. Első fejezet megvan már? Írtál előtte bármit is? Kaptál pozitív visszajelzéseket? Jelent meg műved (novellád, elbeszélésed) korábban? Mert ha nem, akkor ne ringasd hiú reményekbe magad. A kész mű is - ha ugyan befejezed - hagy maga mögött annyi kívánnivalót, lesz annyi gyerekbetegsége, hogy komoly kiadó nem foglalkozik vele. Így legfeljebb magánkiadónál jelenhetnél meg - ha fizetsz nekik három-négyszázezer forintot.
2015. aug. 26. 23:04
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!