Szerintetek mire való a művészet? Milyen gondolatokat lenne a legfontosabb átadni?
Én azokat a műalkotásokat szeretem amik elgondolkodtatják a szemlélőt. Nem konkrétan egy adott mondanivalót közvetítenek, hanem keltenek benned egy érzést, elvetik egy gondlatnak a magvát benned és azt Te a saját életedre lefordítva, a saját tapasztalataid alapján éled meg. Ezek a művek évek múlva ugyan annak az embernek teljesen más élményt nyújthatnak. Szerintem ez az igazi művészet ereje.
Ne én mondjam meg, hogy mit gondolj. Éld át, és szülessen meg benned egy saját gondolat.
Pusztán kíváncsi voltam, hogy mások ezt hogyan látják. Mit tartanak fontosnak, és mit tartanak annyira fontosnak, hogy közölni kelljen az egész világgal. Ha úgy érted: nem innen akartam ihletet szerezni, ne aggódj.
Várok további válaszokat is!
Olyan dolgokat, amik a mai társadalmat érintik... amik aktuálisak a mai társadalomban...
Pl. divatos betegségek - direkt irtam igy - anorexia, depresszió, ezek nyomai. vágások, öngyilkossági kisérletek, az érzés, hogy kivonulni szeretnél a társadalomból...
Érzelmek! Olyan érzelmek átadása, melyek a lelkedből fakadnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!