Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Milyen fajta stílus ez és hol...

Hal! kérdése:

Milyen fajta stílus ez és hol tudnék ilyet tanulni?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Már régóta szeretnék táncolni tanulni. Szeptembertől Budapestre költözöm és szeretnék elkzedeni ilyen freestyle szerű táncot tanulni, de nem tudom igazából hogy is hívják ezt és azt sem hol oktatnak ilyet. Itt van pár videó mire gondolok:

[link]

Hozzá tenném nem ilyen primitív gagyi helyen szeretném elkezdeni valami neve nincs helyen (Bocsi, ha erős de nagyon sok ilyen van manapság), hanem ahol az alapoktól indulunk a profi fele, egy olyan csapattal akik tényleg érdeklődnek az efféle dolog iránt.

A válaszokat előre is köszönöm! :D

2015. máj. 23. 20:39
 1/2 anonim válasza:
Ahogy belepillantottam a videóba igazából kontakt teknikának/ kontakt improvizációnak látom [link]
2015. máj. 24. 13:03
 2/2 anonim válasza:
Hölgyválasz táncstúdió, jazztánc néven, én ott táncoltam és az alapoktól kezdtük:) Meg van haladó csoport is persze.
2015. máj. 29. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!