Hol tudnám a képeim kitenni, amiket készítettem photoshoppon?
Előző válaszoló: respect.
Igen a deviantart az egyik, ha nem a legjobb választás. De ha nem tudsz angolul/ nem akarsz hirtelenjében csak úgy random regisztrálni egy oldalra, akkor facebookon a RajzMániás csopik is jó...cskák. xD Én inkább a deviantartot preferálom, mert facen inkább a, fuh hogyisfogalmazzammeg.... szóval nem a te "mindenki azt hiszi hogy marha egyszerű elkészíteni őket" típusú alkotásaid fogják érdekelni őket, mert ahogy észrevettem a rajzmániák teli vannak hiperrealista-mánokkal xdd
Szerintem a DA lesz a te oldalad :DD Én már fenn vagyok, bár még nem töltöttem fel semmit, a rajztáblámmal épp hogy barátkozom, de majd annak is el jön az ideje. Meg amúgy is alig vannak kész rajzaim, ráadásul scannerem sincs. Na de mindegy is, unalmas ennyi minden rólam, meg amúgy se azért vagyok itt x.x
Amúgy kíváncsi vagyok a képeidre, ha felteszed őket valahová linkeld privibe nekem :3
Puszi-pá~ Lulu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!