Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Hol tudnám a képeim kitenni,...

Hol tudnám a képeim kitenni, amiket készítettem photoshoppon?

Figyelt kérdés
Nem képeket alakítok át (illetve azt is) hanem képeket csinálok a semmiből, épp ami az eszembe jut. Nincs értelmük a képeimnek, úgy értem nem egy konkrét tárgyat vagy személyt ábrázolnak, hanem az aktuális hangulatom. Senki nem értékeli az ismerőseim közül, mindenki azt hiszi, hogy marha könnyű elkészíteni...pedig sok munkám van bennük. Szoval hol találok olyan embereket akit ez érdekel, vagy esetleg facebookon valami csoport?

2015. máj. 17. 11:05
 1/4 anonim ***** válasza:
Instagram, tumblr. Nem hiszem, hogy facebookon érdekelné az embereket.
2015. máj. 17. 12:02
 2/4 A kérdező kommentje:
Tumblrön próbálkoztam, de semmi reakció dsenkitől. Én csak elismerésre vágyok nem sztárságra. Lehet kicsit nyálasan hangzik de így van.
2015. máj. 17. 12:11
 3/4 Drone007 válasza:
2015. máj. 18. 07:41
 4/4 Lulu777 válasza:
100%

Előző válaszoló: respect.

Igen a deviantart az egyik, ha nem a legjobb választás. De ha nem tudsz angolul/ nem akarsz hirtelenjében csak úgy random regisztrálni egy oldalra, akkor facebookon a RajzMániás csopik is jó...cskák. xD Én inkább a deviantartot preferálom, mert facen inkább a, fuh hogyisfogalmazzammeg.... szóval nem a te "mindenki azt hiszi hogy marha egyszerű elkészíteni őket" típusú alkotásaid fogják érdekelni őket, mert ahogy észrevettem a rajzmániák teli vannak hiperrealista-mánokkal xdd

Szerintem a DA lesz a te oldalad :DD Én már fenn vagyok, bár még nem töltöttem fel semmit, a rajztáblámmal épp hogy barátkozom, de majd annak is el jön az ideje. Meg amúgy is alig vannak kész rajzaim, ráadásul scannerem sincs. Na de mindegy is, unalmas ennyi minden rólam, meg amúgy se azért vagyok itt x.x

Amúgy kíváncsi vagyok a képeidre, ha felteszed őket valahová linkeld privibe nekem :3

Puszi-pá~ Lulu

2015. máj. 24. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!