Nagyon jól festek, és több képet is készítettem, mégis hogy tudnám eladni őket anélkül hogy gallériát nyitnák?
Figyelt kérdés
Több ember is elismerte, hogy nagyon szépen festek/rajzolok és, hogy lehetne ez a hivatásom, de hogy lendülhetnék bele?2013. aug. 18. 17:38
1/5 anonim válasza:
Szerintem vannak olyan galériák amik "vesznek át" képeket eladásra. Másrészt akár magad is árulhatod őket online pl aukciós oldalakon vagy akár egy saját webshopban...
2/5 anonim válasza:
Galériát nyitni ma már valóban felesleges. Az emberek, ha körül is néznek, sokszor nem tudnak annyi pénzt kiadni még, ha művészetkedvelők és szeretik a képeidet is. Ezt mondjuk meg lehet érteni és valóban ma már luxusnak számít a kép vásárlás. A galériát bérelni/megvenni vagy fent tartani pedig nem kis költség és valószínűleg nem keresnéd meg az árát. Olcsóbban pedig nem árulhatod a képeidet. Ma a leghatásosabb módszer talán, ha az interneten hirdeted magad. A Facebook-on a saját vagy akár külön erre a célra készített oldalon. Elküldheted az újabb képeidet az ismerőseidnek, ők továbbküldhetik. Sokan "tiltakoznak" a facebook ellen, én nem is használom, de szerintem erre a célra tökéletes. Akár honlapot is csinálhatsz a képeidnek, de ezt is írd ki egy közösségi oldalra mert különben a kutya sem nézi meg. Nehéz mert többen is vannak akik tehetségesek és nem csak a te képeid tetszhetnek. Na meg kevesen vásárolnak. Esetleg még azt tudom ajánlani, hogy ha a környéken van olyan hely ahova sok turista jár ülj ki és árulj. Lehet, hogy hülyén hangzik, de ha olcsóbban adod és ott helyben is készítesz, valaki biztosan fog venni. A külföldi turisták szeretik az ilyesmit. A Balaton is jó hely erre. Bár nem tudom, hogy büntetnek-e ezért. Szerintem érdemes kipróbálni. Remélem tudtam segíteni! :)
3/5 sándorjános válasza:
A kültéri rajzolás, festés büntetendő, akár az utrcazene. Be kell menni egy önkormányzathoz, vagy hivatalba és kis ráfizetéssel ki kell tölteni némi papírmunkát. (Ha hot-dogos, fagyis standot nyitsz az utcán is ugyan azok a feltételek vonatkoznak rád, mint utcai festéskor)
4/5 sándorjános válasza:
Előző vagyok:
(Persze ez tájképre nem vonatkozik, vagy egyszeri alkalomra, de ha állandó standot nyitsz, mondjuk "Portrét rajzolok, festek 3000 ft. /db" felirattal, akkor kell hozzá engedély)
5/5 anonim válasza:
2. vagyok
Igen, én is gondoltam, hogy nem csak kiül az ember, túl egyszerű lenne. Viszont, ha már le van beszélve akkor egész jól bejöhet, főleg a külföldiek nagyon csípik az ilyesmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!