Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Nagyon jól festek, és több...

Nagyon jól festek, és több képet is készítettem, mégis hogy tudnám eladni őket anélkül hogy gallériát nyitnák?

Figyelt kérdés
Több ember is elismerte, hogy nagyon szépen festek/rajzolok és, hogy lehetne ez a hivatásom, de hogy lendülhetnék bele?
2013. aug. 18. 17:38
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem vannak olyan galériák amik "vesznek át" képeket eladásra. Másrészt akár magad is árulhatod őket online pl aukciós oldalakon vagy akár egy saját webshopban...
2013. aug. 18. 17:52
 2/5 anonim ***** válasza:
Galériát nyitni ma már valóban felesleges. Az emberek, ha körül is néznek, sokszor nem tudnak annyi pénzt kiadni még, ha művészetkedvelők és szeretik a képeidet is. Ezt mondjuk meg lehet érteni és valóban ma már luxusnak számít a kép vásárlás. A galériát bérelni/megvenni vagy fent tartani pedig nem kis költség és valószínűleg nem keresnéd meg az árát. Olcsóbban pedig nem árulhatod a képeidet. Ma a leghatásosabb módszer talán, ha az interneten hirdeted magad. A Facebook-on a saját vagy akár külön erre a célra készített oldalon. Elküldheted az újabb képeidet az ismerőseidnek, ők továbbküldhetik. Sokan "tiltakoznak" a facebook ellen, én nem is használom, de szerintem erre a célra tökéletes. Akár honlapot is csinálhatsz a képeidnek, de ezt is írd ki egy közösségi oldalra mert különben a kutya sem nézi meg. Nehéz mert többen is vannak akik tehetségesek és nem csak a te képeid tetszhetnek. Na meg kevesen vásárolnak. Esetleg még azt tudom ajánlani, hogy ha a környéken van olyan hely ahova sok turista jár ülj ki és árulj. Lehet, hogy hülyén hangzik, de ha olcsóbban adod és ott helyben is készítesz, valaki biztosan fog venni. A külföldi turisták szeretik az ilyesmit. A Balaton is jó hely erre. Bár nem tudom, hogy büntetnek-e ezért. Szerintem érdemes kipróbálni. Remélem tudtam segíteni! :)
2013. aug. 18. 18:06
 3/5 sándorjános ***** válasza:
A kültéri rajzolás, festés büntetendő, akár az utrcazene. Be kell menni egy önkormányzathoz, vagy hivatalba és kis ráfizetéssel ki kell tölteni némi papírmunkát. (Ha hot-dogos, fagyis standot nyitsz az utcán is ugyan azok a feltételek vonatkoznak rád, mint utcai festéskor)
2013. aug. 18. 19:10
 4/5 sándorjános ***** válasza:

Előző vagyok:

(Persze ez tájképre nem vonatkozik, vagy egyszeri alkalomra, de ha állandó standot nyitsz, mondjuk "Portrét rajzolok, festek 3000 ft. /db" felirattal, akkor kell hozzá engedély)

2013. aug. 18. 19:12
 5/5 anonim ***** válasza:

2. vagyok

Igen, én is gondoltam, hogy nem csak kiül az ember, túl egyszerű lenne. Viszont, ha már le van beszélve akkor egész jól bejöhet, főleg a külföldiek nagyon csípik az ilyesmit.

2013. aug. 18. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!