Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Áttértünk a hangoskönyvek...

Áttértünk a hangoskönyvek korszakába? Minden elérhető lenne? Van még aki jár könyvtárba közületek?

Figyelt kérdés
2015. máj. 10. 23:53
1 2
 11/17 anonim válasza:
77%
Nagyon sivesen jarnek konyvtarba, de kulfoldon elek es a helyi nyelven meg nem olvasok regenyeket. Rengeteg e-konyvet vasarolok, es imadom a hangos konyvekete is, foleg kocsiban hallgatom hosszabb utazasok soran.
2015. máj. 13. 09:43
 12/17 anonim ***** válasza:
A happolás, amikor pontokért megszerzel egy könyvet rukkolán. A rukkolás, pedig amikor te adsz egy könyvet pontokért :)
2015. máj. 13. 10:35
 13/17 anonim ***** válasza:
Egészen pontosan 115 GB hangoskönyv van a gépemen, és még soha egyet sem hallgattam meg.
2015. máj. 13. 11:13
 14/17 A kérdező kommentje:
azaz ilyen módon is a könyv a birtokodba kerül. Lehet, hogy szétnézek majd inkább a moly.hu-n. Ott egyszerűbben lehet könyveket szerezni.
2015. máj. 13. 12:06
 15/17 anonim ***** válasza:

nem. nem. igen.

inkább az e-könyvekre kezdünk áttérni. a hangos könyvek még a kanyarban sincsenek.

a szakirodalmak esetében pedig még mindig a papír könyv és a könyvtár a nyerő.

2015. máj. 13. 17:04
 16/17 Pully válasza:
Én egy másik, alternatív megoldást követek, mobiltelefonon nagyon sok könyvet olvastam már el. Nem foglal annyi helyet, könnyebb megmagyarázni, hogy miért van nálad, kényelmesebb is (pl. melóban), könnyen félbeszakítható-folytatható az olvasás. Én pár sor után már újra fel tudom venni a cselekmény folyamát. Praktikus, mert nem mindig van lehetőségem nyugodtan megállni és olvasni. Persze a valódi könyv élményét nem helyettesíti (lapozás, papír illata stb.), de jobb, mint a hangoskönyv. Van lehetőség oda visszatérni, ahol elkalandoztál, míg egy hanganyagban visszatekerve problémásabb megtalálni azt a pontot. Sötétben is olvasható egy szemet kevésbé bántó háttér- és betűszínnel.
2015. máj. 13. 22:17
 17/17 anonim ***** válasza:
A papír könyvet és a könyvtárat is imádom. Amikor főiskolás voltam 4 könyvtárnak is t.agja voltam. Az ELTE Idegennyelvi Könyvtára rsztétikai élmény. Csodálatos a hely, ahol van, egy belső udvarban, amely üvegtetővel van fdve. Ilyen szép könyvtárat még nem láttam! De minden könyvtárat szeretek.
2015. máj. 14. 08:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!