Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Ötletek? Milyen módon lehet...

Ötletek? Milyen módon lehet még alkotni?

Figyelt kérdés
Na szóval van egy ember akinek a portréját mindenféle módon elkészítettem már. Nincs ötletem, hogy lehetne még. Lerajzoltam már sima lapra grafittal és színessel is szépen, lefestettem, lerajzoltam olyan módon, hogy fekete filccel, fekete-fehérben, nem árnyékoltan, hanem hogy a fekete és fehér erősen elválik egymástól az árnyékok mentén - nem tudom ezt hogy hívják. Pontrajzzal is elkészítettem. Illetve lerajzoltam már egy koszos kocsi üvegére, szerintem amúgy az lett a legjobb. Csináltam már belőle agyagból szobrot, megcsináltam domninóból, mint a dominó napon szokták. Próbálkoztam a varrássL, de az annyira nem sikeredett felismerhetőre. Gondoltam rá, hogy kavicsokból is ki lehetne tenni még árnyékol a is, hiszen a köveknem is rengeteg árnyalata van. Természetesen nem csak a körvonalakra gondolok, hanem a komplett képre kavicsokból, hogy szép legyen és különleges. Ezt még majd egyszer megcsinálom, csak egyelőre nem tudom, honnan szedjek köveket. Ennyi jutott eszembe. Valaki tud még valami kreatív, különleges módszert? Bármi jöhet. Ja és olyat is csináltam, hogy tűvel a banánba elkészítettem a képét, ami a végére bebarnult és nagyon jól mutatott.
2015. ápr. 25. 11:13
 1/9 anonim válasza:
mozaik üveggel?
2015. ápr. 25. 11:18
 2/9 anonim ***** válasza:

égetés

savval/lúggal maratás

fénnyel,ledekkel

LEGO

italos palackok/kupakok

italok (poharakba töltött,eltérő színűek)

2015. ápr. 25. 12:31
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ezek jók, bár én annyira nem tudom kivitelezni őket sajnos, mert a mozaik üveghez üvegem nincs, ahogy sav, lúg, palack, kupak se nagyon, de jó ötletek és ha egyszer lesz, majd talán megcsinálom. Kupakokat lehet elkezdek gyűjteni, az még kivitelezhető viszonylag könnyebben, habár nálunk az összes kupak egyszínű, csak vizet iszunk. De így is emg lehet oldani. A színes italt is talán meg tudom csinálni, bár nem tudom te hogy gondoltad, de van elképzelésem róla, kreatív ez is, csak poharak kellenének.. kevés van. A fényes dolgot hogy gondoltad? Azt nem nagyon tudom elképzelni. Legfeljebb kivetítéses módszer ugrik be a fényről, majd talán csinálok olyat is. Még várok válaszokat, de az eddigieknek is örülök nagyon, biztos hasznosítom majd valahogy:)
2015. ápr. 25. 15:51
 4/9 A kérdező kommentje:
Ja és az égetés is jól hangzik, de azt sem tudom, azzal hogyan lehet egy portrét elkészíteni?
2015. ápr. 25. 15:51
 5/9 anonim ***** válasza:
és ki ez az ember? mert lehet, hogy nem jó az ilyen fajta rögeszme.
2015. máj. 13. 12:57
 6/9 A kérdező kommentje:
Az mindegy, úgysem ismeri senki:D
2015. máj. 13. 17:01
 7/9 anonim ***** válasza:
van az a film, amiben Audrey Tautou a rögeszmés szerelmét gyógyszerekből rakja ki. talán érdemes lenne megnézni.
2015. máj. 14. 14:34
 8/9 A kérdező kommentje:

A gyógyszer se rossz ötlet:DD

Amúgy nem a szerelmem, csak egy Mo.-n nem ismert énekes ismerősöm, akivel jóban vagyok. Ő meg kimondottan élvezi ezeket a hülyeségeimet, ahogy én is, mert szeretek ilyeneket csinálni, belőle pedig könnyű, valahogy a vonásait könnyű kirajzolni bármiből.

2015. máj. 14. 14:56
 9/9 anonim ***** válasza:

Kiszórhatod homokból is. Vagy ragasztóval "kirajzolod" és megszórod csillámporral.

Belekarcolhatod lemezbe is.

Készíthetsz kollázst is csak ragasztó és papírok kellenek hozzá.

2015. máj. 16. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!