Mit rajzoljak? Ötletek?
Tudom,1000 meg 1000 ilyen kérdés volt már,de már több hete semmi ihletem nincs a rajzoláshoz.Motivációm az van,de hiába hallgatok zenét,olvasok verseket,próbálok ihletet meríteni a való életből,semmi.
Leginkább embereket szoktam rajzolni,állatokban nem remeklek,esetleg tudnátok írni néhány ötletet?:D
Előre is köszönöm!:)
- A kedvenc Szpmszédok szereplődet
- Flinston Frédit
- Justin Biebert
- A barátodat/barátnődet, amennyiben az sem nem Justin Bieber, se nem Flinston Frédi, se nem Szomszédok szereplő
- Egy kiscicát, aki egymással játszik
- Egy hivatalba menő rosszkedvű embert nyitott esernyővel, miközben zuhog az eső
- Adolf Hitlert bikiniben
- Adolf Hitlert bikini nélkül.
remélem segítettem.
Köszönöm a válaszokat!:'D
Szerintem megpróbálom majd Adolf Hitlert bikiniben esernyővel a hivatalba menet!
De viccet félretéve,a kedvenc Szomszédok szereplőm jó lesz:"D
Rajzolj egy nagy üress szobát aminek a sarkában összekuporodva sír egy kislány. Az ablak és az ajtó nehéz láncokkal legyen betekerve. Lakatolva. A rácsos ablakból kék fény vetítődjön a padlóra.
Vagy egy nőt akinek kibuggyan a szeméből a könny és a szája helyett egy cipzár van
:)))
5-ös,köszönöm szépen,a 'cipzárosat' szerintem megpróbálom majd!:D
6-os.Huu,hát az ilyen angyalos,szárnyas dolgok nem igazán az én stílusom,de egyszer mindent ki kell próbálni!Köszönöm.:)
7-es.Ez nagyon hasznos a bőrtípusokhoz,ha nem is azt az embert rajzoltam akit a gép kidobott,de ez nagyon jól jött,köszönöm!:D
8-as,na ez nagyon 'megfogott',ez nagyon jó ötlet!:D Köszönöm szépen!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!