Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Mit kérdeznétek egy írótól?

Mit kérdeznétek egy írótól?

Figyelt kérdés
Műtől függetlenül, frappáns kérdésekre lenne szükségem
2015. márc. 23. 19:49
 1/6 anonim ***** válasza:
Hobbi?
2015. márc. 23. 19:52
 2/6 A kérdező kommentje:

Kicsit mélyebben szántó gondolatok érdekelnének, mert bejön a magyaróránkra Dr Kara László, de ahogy az osztályomat ismerem, kínos lesz a csend, az olyan alap kérdések pedig, hogy miért kezdett el írni, stb, a könyvbemutatón elhangzottak ma délután.

Viszont a téma alapvetően nem érdekel, így nem is tudok mit kérdezni, de utána hetekig "csúnyán néz ránk" a tanár, ha kínos a helyzet

2015. márc. 23. 19:55
 3/6 anonim ***** válasza:
Meddig akar könyveket írni?
2015. márc. 23. 21:15
 4/6 anonim ***** válasza:

3. válaszadó vagyok.

Nem tudom biztosan, de lehet, hogy az 1. válaszadó azt kérdezte, hogy "hobbiszinten" vagy hivatásként író személyhez kell kérdéseket írni.

2015. márc. 23. 21:22
 5/6 anonim ***** válasza:

Jó lenne tudni, hogy szépirodalom vagy ismeretterjesztő vagy tudományos, regény vagy novella....?

Engem a technikai része érdekelne, tehát hogy hogyan lesz valakiből író, milyen képességek kellenek hozzá, mennyire tervezett és mennyire ösztönös a munka. Mit/kit olvasott korábban, akitől tanult, vagy egyáltalán tanulta-e vagy elleste másoktól. Hogy sikerült kiadatnia az első könyvét. Mennyire nehéz vagy könnyű az írás, ill. mi a fő nehézsége. stb....

Ezen kívül a konkrét írásokról, művészetről is lehet, de ahhoz valamennyire ismerni kell.

2015. márc. 24. 02:46
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem, én valóban a szerző hobbijára vagyok kíváncsi. Örökké csak a regényeiről meg az írásról kérdezik, én inkább más kérdéseket szeretek, milyen ember, mit eszik, mi a hobbija, kedvenc zenék-filmek. Igen, lehet, hogy nem mélyenszántó kérdések, de egyrészt nem untatnak halálra, másrészt a mélyenszántó kérdéseket már pár százszor feltették neki.
2015. márc. 24. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!