Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogy kérdeznétek meg?

Hogy kérdeznétek meg?

Figyelt kérdés

Ha egy felnőtt bejelölt egy közösségi oldalon, és (nem tegezve) hogy lehet feltenni a kérdést hogy honnan ismer, hogy ne hangozzon idétlenül? "Miért tetszett bejelölni?" Ez érdekesen hangzik.

Bocsi a rossz kateg.ért, csak itt hamarabb jön válasz.

2014. júl. 16. 08:38
 1/8 anonim válasza:
Például kérdezheted így. Elnézést, de miért jelölt be?, illetve Mi volt az apropója a jelölésnek?.
2014. júl. 16. 08:42
 2/8 anonim ***** válasza:
Üdvözlöm, Látom betetszett jelölni, de nem rémlik az ön arca. Megtetszik mondani honnan ismerem?
2014. júl. 16. 08:45
 3/8 anonim válasza:
vagy egyszerűen csak, elnézést, ismerjük egymást?
2014. júl. 16. 08:46
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat!
2014. júl. 16. 08:46
 5/8 anonim ***** válasza:

A tetszikezést inkább hagyd, sima magázás a legjobb. "Jó napot kívánok, láttam, hogy bejelölt ismerősnek, meg tudná mondani, honnan ismerjük egymást? Sajnos az adatlapja alapján nem ugrik be nekem így hirtelen. :) Köszönöm!"

vagy valami ilyesmi.

2014. júl. 16. 08:57
 6/8 anonim ***** válasza:
Honnan ismerjük egymást?
2014. júl. 16. 08:57
 7/8 anonim válasza:
Jó reggelt! Látom bejelölt,de nekem most nem ugrik be hogy honnan ismerem
2014. júl. 16. 08:59
 8/8 anonim ***** válasza:

"Látom betetszett jelölni...Megtetszik mondani"

Bocsánat, erre előjön belőlem a helyesírásnáci: elváló igekötőkről hallottunk már? "be tetszett jelölni" és "meg tetszik mondani"...nekem értelemzavaró, ha ezt valaki rosszul írja.

2014. júl. 16. 08:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!