Milyen háttérrel nézne ki jól egy A2-es rajz, ahol van négy teljesen fekete figura?
Figyelt kérdés
Rajzolni oda már nem akarok, csak kiszínezni vhogy. Köszönöm a segítséget.2015. márc. 16. 21:04
1/7 bithorlo válasza:
Attól függ, hova szeretnéd tenni. Mármint a kép jövőbeni környezetére milyen színvilág, stílus jellemző.
2/7 A kérdező kommentje:
na, erre nem is gondoltam. Egy narancssárgás fal lesz mögötte, így megoldás? :)
2015. márc. 16. 22:10
3/7 anonim válasza:
Szia!
A rajzaim többségén nekem is fekete alakok/figurák vannak. Én porpasztell krétával szoktam a hátteret megoldani, vagy víz-esetleg akrilfestékkel is.
De ez ugye függ attól is, hogy milyen rajzlapra/vászonra dolgoztál, mivel készültek a fekete figurák (grafit, alkoholos filc, toll, stb.)
4/7 A kérdező kommentje:
én színes ceruzával akarom megoldani az egészet, ami brutál lesz, de ezt találtam ki. :)
2015. márc. 17. 12:08
5/7 bithorlo válasza:
Esetleg próbálgass különböző színű lapokat a fal elé és távolról nézd meg, hogy tetszik-e.
6/7 A kérdező kommentje:
a fekete nem fog bezavarni szerintetek? tehát csak a falszín számítana igazán?
2015. márc. 18. 00:12
7/7 anonim válasza:
Én nagyon szeretem, amikor élénk színű ellentétpárokat használnak egy rajzban.
Például:
piros-kék
fehér-fekete (jól néz ki a fekete-neonzöld is)
Szóval szerintem a fekete figurák mögé fehér háttér kellene. Ha fehér a lap, amire rajzoltál, akkor nem tudsz fehéren rajzolni. Szóval szerintem szép lenne, ha a bábúk ugye korom feketék lennének, a háttér pedig Élénk/UV/Neon zöld. Jól kiemelné a figurákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!