Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Segíteni kéne a könyvem...

Segíteni kéne a könyvem írásában?!

Figyelt kérdés
Szóval az alapsztori már megvan. Ez egy zombis könyv akarna lenni, csak azt nem tudom hogy E/1 vagy E/3 személyben legyen. Tudnátok segíteni benne ?

2015. márc. 10. 22:27
 1/9 anonim ***** válasza:
83%
E/1
2015. márc. 10. 22:46
 2/9 anonim ***** válasza:
70%
E/1-ben szerintem is jobb.
2015. márc. 10. 23:26
 3/9 anonim ***** válasza:
39%

Ez ugye mennyivel jobbanhangzik:

"És akkor én, Jézus, kimászva a sírból, beleimet hitetlen tamás kezébe ömlesztettem", lol

2015. márc. 10. 23:39
 4/9 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__muveszete..

Ez tetszett nekem nagyon konkrétan a stílus, azóta olvastam többet is a sráctól, van hozzá tehetsége, szerintem próbálj beszélni vele tippekért. :)

2015. márc. 11. 01:39
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Az E/1 nagyon ütős tud lenni, de jobban oda is kell figyelni a használatakor. Könnyű például olyan hibába esni, hogy az adott szereplő egy idő után egyszerű mesélő szerepbe kerül, kihátrál a cselekményből, elveszti a "jelenlétét". Ez persze fogalmazás kérdése, de oda kell rá figyelni. Meg egy csomó egyéb odafigyelést is igényel az E/1, de ha jól használod, akkor nagyon hatásos tud lenni. :)

Az E/3 biztonságosabb, könnyebb kezelni, sok szempontból szabadabb (helyszín ugrások, nézőpont váltások, stb.) Ha kezdő vagy, akkor talán jobb választás.

2015. márc. 11. 11:25
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Hát ezt neked kellene eldöntened, ugyanis attól függ, hogy milyen könyvet szeretnél írni.

Én is az E/1-et javasolnám, így könnyebb azonosulni a főszereplővel.

2015. márc. 11. 11:50
 7/9 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm mindenkinek
2015. márc. 11. 18:39
 8/9 A kérdező kommentje:
Majd ha haladtam vele küldjem el nektek ? :)
2015. márc. 11. 18:42
 9/9 anonim ***** válasza:
Küldd, kíváncsian várom. :)
2015. márc. 11. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!