Segíteni kéne a könyvem írásában?!
Ez ugye mennyivel jobbanhangzik:
"És akkor én, Jézus, kimászva a sírból, beleimet hitetlen tamás kezébe ömlesztettem", lol
http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__muveszete..
Ez tetszett nekem nagyon konkrétan a stílus, azóta olvastam többet is a sráctól, van hozzá tehetsége, szerintem próbálj beszélni vele tippekért. :)
Az E/1 nagyon ütős tud lenni, de jobban oda is kell figyelni a használatakor. Könnyű például olyan hibába esni, hogy az adott szereplő egy idő után egyszerű mesélő szerepbe kerül, kihátrál a cselekményből, elveszti a "jelenlétét". Ez persze fogalmazás kérdése, de oda kell rá figyelni. Meg egy csomó egyéb odafigyelést is igényel az E/1, de ha jól használod, akkor nagyon hatásos tud lenni. :)
Az E/3 biztonságosabb, könnyebb kezelni, sok szempontból szabadabb (helyszín ugrások, nézőpont váltások, stb.) Ha kezdő vagy, akkor talán jobb választás.
Hát ezt neked kellene eldöntened, ugyanis attól függ, hogy milyen könyvet szeretnél írni.
Én is az E/1-et javasolnám, így könnyebb azonosulni a főszereplővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!