Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Külföldön színészkedés?

Külföldön színészkedés?

Figyelt kérdés

A pszichológia mellett sokat gondolkodom a színészi pályán,mert élvezem is csinálni,és jó lenne ezzel foglalkozni valamelyest a jövőben.:) Viszont nem Magyarországon,mert itt sajna színészkedéssel semmmire sem lehet menni,szóval külföldön gondolkodom,ilyen gyerekes álomnak hangozhat,de Amerikában.

Arra lennék kíváncsi hogy gimnázium és esetleg egyetem után,van-e esély ki menni külföldre és ott elindítani egy színészi karriert,vagy tényleg nagyon gyerekes álom?xdd

2015. febr. 17. 21:18
 1/4 anonim ***** válasza:
Nézd, ha jól nézel ki és tehetséges is vagy, akkor van valami esélyed Hollywoodban, a több ezer jól kinéző, tehetséges színészjelölt között. De ha nincsenek kapcsolataid, és nem rendelkezel olyan tulajdonságokkal, hogy könnyen kiépítsél kapcsolatokat, akkor eléggé reménytelen a siker.
2015. febr. 17. 21:38
 2/4 anonim ***** válasza:
0%
Amerikába eleve ki se lehet menni...
2015. febr. 17. 22:26
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

"Viszont nem Magyarországon,mert itt sajna színészkedéssel semmmire sem lehet menni"

Jó lenne tudni, hogy mire szeretnél "menni" a színészettel. Játszani itt is lehet, csak nem leszel sztár és nem keresed magad betegre. Külföldön sincs rá nagy esélyed, csak ott ha robbantasz, akkor nagyobbat kaszálhatsz. Szóval döntsd el, hogy színészkedni akarsz, vagy sztár lenni.

Amúgy külföldön is lehet persze színészkedni, de alap követelmény a nyelv nagyon jó ismerete. (És a nagyon jó itt azt jelenti, hogy NAGYON jó.) És ahogy írták, az anyanyelvi színészek ezreivel szemben eleve hátrányból indulsz. Ha kimész, mindent el kell vállalni, és lehet reménykedni, hogy valaki felfigyel rád.

A nagyok is így kezdték, pedig ők helyben voltak, anyanyelvi tudással.

https://www.youtube.com/watch?v=ZZ1H_zZHuGs

:)

2015. febr. 18. 02:53
 4/4 anonim válasza:
100%
Én színészkedek. Egy időben én is ki akartam menni külföldre, mert úgy éreztem, hogy lenne esélyem. Ugyanis akcentus nélkül beszélem a nyelvet. De később rájöttem, hogy azért ez mégsem olyan egyszerű, mint gondolja az ember. Sok munka, sok pénz kell hozzá. A repülőútra, szállásra. És a nyelvet akcentus nélkül vagy kevés akcentussal kell beszélni. De ha meg vannak az adotságaid, akkor sikerülhet. Ha ez az álmod akkor sikerülhet ne add fel! ;)
2015. máj. 23. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!