Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Színészkedés, modellkedés...

Színészkedés, modellkedés külföldön?

Figyelt kérdés
Na szóval egy 16 éves fiú vagyok.Nem nagyképűségből írom, sokan mondták már hogy szálkás vagyok helyes vagyok stb(összefoglalva jól nézek ki).Vonz a színészkedés, modellkedés,nagy álmom válna valóra ha amerikában űzhetném ezeket:) Először is azt kérdezném, hogy színészkedéshez, modellkedéshez hogy befutott legyél, kell valami végzettség, vagy ez úgy megy hogy ha tetszem nekik oké ha nem akkor nem? Elég jó gimibe járok és jól tanulok, szóval nem csak erre építem a jövőm(ha ez nemjön össze mérnök lennék). De mit tehetnék az álmomért? Tanulok rendesen, elvégzek egy jó egyetemet, kimegyek amerikába, és szerencsét próbálok, ha meg nem jön be marad a diplomám? vagy ez így nagyon álomszerű?

2013. jún. 11. 14:37
 1/3 anonim válasza:
Eloszor jelentkezz egy modell es statiszta kozvetito ugynokseghez.A portfolio nem lesz olcso,de ha jo a ceg es tetszel a megbizonak,akkor kozvetitenek neked munkat.Ha ott jol teljesitesz akkor valamennyi szerencsevel talan egyre jobb lehetosegeket fognak ajanlani,folytataskent pedig kijuthatsz kulfoldre.Ha inkabb a szineszkedes erdekel,akkor viszont nem art ilyen iranyban tovabb tanulni.
2013. jún. 11. 14:51
 2/3 A kérdező kommentje:
Na ez az egyik amit nem értek, mit jelent az hogy színésznek tanulni? Ahogy így olvasom a legtöbb nagy filmsztár elment hollywoodba, jelentkeztek egy szerepre megkapták és befutottak. Mondjuk én nem fogom feladni a gimit valami színész szakközépsuliért..:D színészkedésbe szerencse is kell hogy befuss.
2013. jún. 11. 15:15
 3/3 anonim válasza:

igen az főleg hogy nem lehet csak úgy besétálni Amerikába hogy jöttem színészkedni ha ilyen egyszerű lenne már mindenki Amerikában élne :D

előbb munkát kell kapnod hogy legyen vízumod

vagy egyetem alatt minden évben jelentkezz a zöldkártya lottóra hátha egyszer kihúznak és akkor nyert ügyed van már ami Amerikát illeti

2013. aug. 27. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!