Archwon kérdése:
Rajziskolában aktmodellnél számít, hogy milyen alkatú (kövér, sovány, izmos, cingár)?
Figyelt kérdés
2015. febr. 3. 09:38
1/8 anonim válasza:
Optimális esetben nem, egyszer ilyet hívnak, egyszer olyat, hogy különféle karaktereket lehessen rajzolni. Érdeklődni kell a sulikban, hogy van-e igény (ilyen és ilyen) aktmodellre.
2/8 A kérdező kommentje:
Én 180 centi vagyok és 86 kiló. Lehet hogy mehetnék aktmodellnek?
2015. febr. 3. 10:31
3/8 anonim válasza:
Ha 86 centi lennél és 180 kiló, lehet, hogy akkor is mehetnél. Érdeklődni kell.
4/8 sándorjános válasza:
A különbözőség gyönyörködtet. Sokszor direkt válogatnak különböző karaktereket a tanárok, hogy a diákok más-más életkorú, formájú embereket, ember formai típusokat meg tudjanak tapasztalni.
5/8 anonim válasza:
Legtöbbször elhízott öregeket választanak, mert azokon "több minden van". Ráncok, mélyedések, gyűrődések. Én is művészeti szakközépbe járok, nálunk csak idős van.
6/8 anonim válasza:
Persze hogy mehetsz.
Nálunk az egyetemen volt minden, a tesiszakos hulktól kezdve a gizda imformatikusokon át az idős hölgyekig.
Kifejezetten jó pont, ha szokatlan arányaid, markáns karaktered van. Egy scoliózis vagy egy karvajorr is lehet esztétikus, kifejeztten érdekes téma egy művész számára.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hozzászólást és biztatást mindenkinek. Jelentkeztem és jövő héten kezdem a modellkedést.
2015. febr. 8. 10:50
8/8 anonim válasza:
Mi lett belőle, kérdező? Voltál aktmodell rajziskolában?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!