Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Vannak kövér koreai lányok?

Vannak kövér koreai lányok?

Figyelt kérdés
Nezem a doramakat, a kpop klippeket, filmeket akarmit. De nem szoktam SOHA kover koreai lanyokat latni. Ti lattatok mar? Nem tudnato keppel alatamasztani?
2013. dec. 28. 21:00
 1/7 anonim ***** válasza:
38%
google a barátod :)
2013. dec. 28. 21:03
 2/7 Joe Makepeace ***** válasza:

Nincsenek!

Zárójelben, amúgy meg vannak...

[link]

2013. dec. 29. 14:28
 3/7 anonim ***** válasza:

Persze, hogy vannak, de nyilván nem egy duci lányból lesz idol.

Egyébként vannak duci színészek is, például Ha Jae Sook (Pasta, Prtocet The Boss) vagy Hong Yoon Hwa (Playful Kiss).

Ajánlom figyelmedbe a Love And War 2-ből a The War On Fat c. részt, kapcsolódik a témához: http://www.youtube.com/watch?v=bbg4klDNxZk

2013. dec. 29. 15:29
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nézd meg ezt a filmet (nagyon jó) : 200 Pounds Beauty:)
2013. dec. 29. 18:06
 5/7 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat!:) Kicsit megnyugodott a lelkem:d Utolso: Hol tudnam megnezni, magyar felirattal? mindegy hogy online vagy letoltessel:)
2013. dec. 30. 21:30
 6/7 A kérdező kommentje:
Konyorgom ne linekeljetek angol filmeket:(Az angol tudasom ugyanis halott, a beka feneke alatt vanT.T Utolso elotti: Es esetleg az a film nincs meg magyar felirattal?.. Mert mar tenyleg meg akarom nezni mind a kettot, de sajnos az angol tudasom az eleg nagy akadaly ebbe, mert semmit nem ertek belole:(
2013. dec. 30. 21:35
 7/7 anonim ***** válasza:

3-as vagyok. Sajnos ahhoz, amit küldtem nincs magyar felirat. :S De szerintem felirat nélkül is érthető a történet, mert nem valami bonyolult.

A 200 Pounds Beautyt pedig itt meg tudod nézni magyarul:

[link]

2013. dec. 31. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!