Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Konyvirasbol hogy lehet penzt...

Konyvirasbol hogy lehet penzt csinalni (bovebben lent)?

Figyelt kérdés

Arrol van szo hogy hozzakezdtem irni egy fantazian alapulo tortenetet. Eddig csak 20 A4 oldalt irtam (egy het leforgasa alatt) es arra gondoltam hogy engem nagyon elszorakoztat es emellett jo nehany baratom (akik oszinten mondtak meg eddig mindig hogy mi a velemenyuk) miutan elolvastak azt mondtak folytassam mert jo lessz igy aztan az jutott eszembe hogy ha ebbol meg is tudnak elni az valosagos foldi menyorszag lenne! (Ha ez nem lehetseges en akkor is folytatom mert csak szorakozas es kikapcsolodas celjabol kezdtem el)

(Ha helyesirasi hobat ejtettem elnezest kerek sajnos neha elofordul!)

Valaszokat elore is koszonom!

2015. jan. 6. 22:36
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Azért tisztázzunk valamit: a kiadók nem a legjobbat, hanem a legjobban eladhatót választják ki. Szóval a dolgot attól függ, hogy mennyire eladható amit írsz.
2015. jan. 7. 23:09
 12/15 hosszúhajú ***** válasza:

11. ezt is írtam...

keresd fel a kiadók honlapját, nézd meg milyen témájú könyveket adnak ki, egyáltalán belepasszolsz-e.

a helyesírásra pedig vannak korrektúrások, akik javítanak - nyilván egy alapkövetelmény fölött.

2015. jan. 8. 16:26
 13/15 A kérdező kommentje:
Ma javasolta az egyik ismerosom hogy bereljek egy blogot es oda toltsem fel reszenkent, jelentkezzek a google valamilyen programjaba aminek az a lenyege hogy eleinte ok ertekesitik a blogon levo reklamfeluletet (a penzt persze en kapom) ha eleg sokan latogatja, aztan ha mar jol mennek a dolgok akkor en szabhatom meg a reklamfeluletek arat! Nem ertek tulzottan az ilyesmihez ezert gondoltam megkerdem. Mint legegyszerubb es leggyorsabb lehetoseg szerintetek erdemes ezzel foglalkozni igy? (Ha csak 30 e. forintot keresek vele havonta az is penz!
2015. jan. 8. 18:47
 14/15 A kérdező kommentje:
Ha meg nem jarok sehogy sikerrel az se keserit el mert kikapcsolodas es szorakozas celjabol kezdtem irni!
2015. jan. 8. 18:48
 15/15 hosszúhajú ***** válasza:
netes dolgokhoz abszolút nem értek, csak papírkönyvben vagyok ismerős
2015. jan. 8. 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!