Konyvirasbol hogy lehet penzt csinalni (bovebben lent)?
Arrol van szo hogy hozzakezdtem irni egy fantazian alapulo tortenetet. Eddig csak 20 A4 oldalt irtam (egy het leforgasa alatt) es arra gondoltam hogy engem nagyon elszorakoztat es emellett jo nehany baratom (akik oszinten mondtak meg eddig mindig hogy mi a velemenyuk) miutan elolvastak azt mondtak folytassam mert jo lessz igy aztan az jutott eszembe hogy ha ebbol meg is tudnak elni az valosagos foldi menyorszag lenne! (Ha ez nem lehetseges en akkor is folytatom mert csak szorakozas es kikapcsolodas celjabol kezdtem el)
(Ha helyesirasi hobat ejtettem elnezest kerek sajnos neha elofordul!)
Valaszokat elore is koszonom!
Ha magyar nyelven írsz, szinte biztos, hogy nem fogsz belőle megélni.
Az a kevés magyar író aki meg is él belőle, azok tucat szemetet írnak.
Itt szokott lenni, hogy fiatal tehetségeket keresnek:
De pénzt csinálni magyar nyelven írt könyvekkel...szinte lehetetlen.
Ugye, ismered azt a mondást: "Pénzel lehet pénzt csinálni!"?
No és tisztában vagy az üzleti terv fogalmával is?
.
Keress meg egy nyomdát és érdeklődj, mennyibe kerül 1000 példány nyomtatása, kötése.
Ez alapján, hozzá saccolva a terítés (eljuttatás a boltokba) költségeit, tisztában leszel egy példány árával, mennyiért lehetne a bolti polcra tenni.
Mindezek ismeretében és annak tudatában, mennyi ideig tartják az üzletek az eladatlan példányokat a polcon, mielőtt remittendaként visszaküldenék, önmagadnak választ tudsz adni kérdésedre.
.
Az pedig, hogy a haveri/baráti körnek mi a véleménye és előzetes tetszési indexe készülő könyvedről, gyakorlatilag mindegy, mert azt is tudni kéne, közülük hányan vennék meg a könyvedet a kiszámított (megsaccolt) áron?
Nem lelombozni akarlak, de tudnod kell: üzletben, háborúban, szerelemben nincs barátság!
Te csak viccelsz, ugye?
Hisz gyakorlatilag analfabéta vagy...
Nagyon koszonom azoknak akiktol ertelmes valaszt kaptam! A helyesirasert elore elnezest kertem (egy szerencsetlen telefonrol irtam illetve irom a posztot mert a szamitogep egyszeruen utal engem ezert a wordon kivul mast nem hasznalok rajta) de biztos tul aprobetus ahoz hogy elolvassatok! Egyebkent meg kivancsi lennek ti milyen konyvet olvasnatok szivesebben ha mar szoba kerult a helyesiras: aminek jo a temaja de tegyuk fel valaki belajavit a helyesiras miatt vagy amibe bele se kell javitani de egy tal betuleves erdekesebb a konyvnel!
Emlitettetek a temat ezert gondoltam errol is megkerdeznelek titeket. A trotenet teljesen a fantazia vilagan (magia, misztikum stb) alapul de a karaktereket a valosagbol vettem hogy elethubb legyen emellett veluk probalok ojan dolgokat eljutatni ahoz akik majd elolvassak amik remelhetoleg egy darabig megmaradnak bennuk es egy kicsit elgondolkoztatja oket! Emelett arra gondoltam hogy mivel eddig az egyik haverom bandajanak irtam dalszovegeket minden fejezet egy verssel inditok amely a felyezet hangulatat erzekelteti!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!