Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Amatőr írók! Ha egy kiadó...

Amatőr írók! Ha egy kiadó kiadná a műveteket, de csak a netes megjelenést biztosítaná, belemennétek?

Figyelt kérdés
Pénzért lehetne letölteni, olcsóbban, mint egy könyvesboltból. És persze biztosítanák a korrektúrát, szöveggondozást, tördelést, tudományos mű esetében lektorálást stb.
2014. dec. 25. 22:10
 1/6 anonim ***** válasza:
A tuti bukás biztos receptje.. Szerinted ki töltene le pénzért irodalmat?
2014. dec. 25. 23:05
 2/6 anonim válasza:
Nem mennék bele. Nem érné meg neked, hidd el!
2014. dec. 26. 09:01
 3/6 A kérdező kommentje:

Nem azt kérdeztem, hogy nekem megérné-e.

Én pl. letölteném, mert tuti olcsóbb, mint a könyvesboltban.

2014. dec. 26. 19:49
 4/6 anonim ***** válasza:
Ahogy terjednek az e-bookok szerintem erre lenne is igény. De én akkor már forgalmaznék más, népszerűbb műveket is.
2014. dec. 27. 13:29
 5/6 A kérdező kommentje:
Én is úgy gondolom, hogy lenne igény. És igen, más műveket is érdemes lenne forgalmazni, csak az érdekelt, hogy a saját művét odaadná-e valaki.
2014. dec. 27. 18:56
 6/6 anonim ***** válasza:
Max olyan kezdő írók, akik nem találtak más megjelenítési formát. Én azt mondom, érdemes lehet velük megpróbálni, de csak akkor, ha már van egy jól kialakult üzletköröd. Addig maradj az ismertebb íróknál.
2015. jan. 1. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!